Alguns clubs ja denuncien falsificacions

El secretari del Sant Esteve Sesrorives, Adrià Companys, va admetre davant els Mossos que li van falsificar la seva signatura en una acta notarial (també falsa), favorable a Joan Soteras, a les últimes eleccions a la FCF

El secretari del Sant Esteve Sesrovires, Adrià Company, parla clar i català sobre les 
presumptes falsificacions d'actes i de signatures // FOTO: @adria_companys
·
El secretari del Sant Esteve Sesrovires, Adrià Company, parla clar i català sobre les
presumptes falsificacions d’actes i de signatures // FOTO: @adria_companys

@ManuelSeguraM

msegura@futbolcatalunya.com

Diversos clubs de Catalunya han començat a mostrar la seva inquietud davant la crida per part dels Mossos d’Esquadra respecte a les últimes eleccions a la FCF. El presumpte frau d’actes notarials i de signatures, sempre favorables a la mateixa candidatura, manté oberta una exhaustiva recerca sota la direcció del Jutjat n 2 Sabadell.

Un dels clubs als qui han reclamat el seu testimoni és el Sant Esteve Sesrovires, un modest del Baix Llobregat que no va fer ni acte d’aparició a les urnes al 2023. El seu secretari, Adrià Companys, així ho va admetre a Comissaria.

Per cert: el primer que va denunciar va ser el At. Banyoles. Primer van arribar les denúncies de la presidenta del Riba-roja, Maria Rosa Garcia, o les de la JE Mora la Nova i la del CE Tivissa

L’Atlètic Club Banyoles sempre ha donat la cara davant del poder

FALSIFICACIONS DE SIGNATURES I ACTES

“Estem davant una de les situacions més tristes que ha viscut el futbol a Catalunya”, afirma a Futbolcatalunya, Adrià Companys. “A més, les signatures que mostren el nostre DNI suposo que l’hauran tret d’algun lloc, no?!”, afegeix amb indignació. Això sí, la semblança entre la signatura del president del club i la de Companys “s’assemblen com un ou a una castanya”.

En resum: “Han estat tan ‘tronats’ que ni han intentat copiar la nostra signatura sinó que directament han posat un ‘gargot'”.

El secretari del Sant Esteve Sesrovires no entén tampoc com “una notària de Sabadell dona fe d’aquesta acta”. Es més, hauria de ser “la primera persona que aclarís la situació perquè té una responsabilitat en aquest document”.

Segons Companys, “Soteras té molta gent a la qual li interessa que segueixi pels seus propis interessos com el seu director Calle, i altres”.

PLATAFORMA UNITS PELS ASCENSOS

També ha causat enorme disgust l’actitud d’alguns ‘vells’ companys de la ‘Plataforma Units pels ascensos’ de la qual formava part Adrià. Ara es recorda de directius actuals de la FCF com Jorge Pérez (president Riudeperes, ara vocal FCF) i Ivan Carrillo (màxim dirigent del Gavà, ara president de la Fundació FCF).

“Les persones decideixen anar per camins sorprenents i alguns formen part d’un joc que m’entristeix. Molts ens ho prenem molt de debò i alguns com Jordi Pérez i Ivan Carrillo han acabat a la junta”, comenta.

El pensament de Companys, expresident, exregidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve i actual secretari del club, es resumeix en una frase amb la qual va titular un bon text a les seves xarxes. “El futbol està podrit” raona.

“El nostre futbol està cada vegada pitjor, hem de pagar unes quotes i no ens arriba, estem ofegats. La majoria som voluntaris i no pot ser que tinguem dirigents que cobren fortunes”, conclou