Alberto Prieto: “Assumeixo el fitxatge d’Eric Zárate”

El president del Santfeliuenc, Alberto Prieto, ha fet un pas important endavant i ha decidit assumir el fitxatge d’Eric Zárate, acomiadat del Lleida Esportiu per comentaris ofensius realitzats quan tenia 15 anys

@ManuelSeguraM
Eric Zárate ja treballa amb el Santfeliuenc/ FOTO: CLUB
Eric Zárate ja treballa amb el Santfeliuenc/ FOTO: CLUB

La polèmica que ha embolicat al jugador Eric Zárate des del seu acomiadament del Lleida Esportiu ha aconseguit un nou punt d’apogeu amb el seu fitxatge pel Santfeliuenc. Després d’arribar a la Terra Ferma i ser fulminat hores després en aparèixer alguns twitts personals inadmissibles de fa cinc anys (tenia 15), Eric ha rebut un càstig excessiu a les xarxes socials. No obstant això, hi ha qui està disposat a donar-li una segona oportunitat.

El Santfe, equip en la ciutat del qual treballen els seus pares i amb qui se senten molt vinculats, ha decidit fer aquest pas endavant que no tothom s’ha decidit a donar. Després d’exposar en nota pública les raons que li han portat a fitxar a Zárate, el seu president Alberto Prieto dóna la cara.

“Assumeixo el fitxatge d’Eric Zárate perquè ha estat una decisió meva amb, evidentment, l’OK del tècnic Andrés González. Ningú mereix que el lapidin d’aquesta manera i menys quan tenia només 15 anys; el xaval ha admès el seu greu error i sé que no fallarà. Necessitàvem un davanter i aquí està, però, a més, crec que no ha fet res per no poder fitxar-li. Respecto al Lleida E. i a qualsevol que no ho faci, però jo ho veig així”, comenta a Futbolcatalunya després d’una matinal dura.

Segons ha pogut confirmar aquesta redacció, l’Ajuntament de la ciutat ha rebut tot tipus de trucades tant a favor com en contra. És més, el mateix president ha parlat personalment amb tots els responsables polítics, ja que “jo sóc diplomàtic i volia saber la seva opinió, la de tots, i tothom ho ha entès”