Albert Reig, porter del Vic, set mesos després

Una dura lesió de cartílag i menisc va deixar KO Albert Reig, porter del club osonenc que, degut a la paralització de la competició, podrà estar al 100% quan es reprengui

Albert Reig torna a sonreir set mesos després // FOTO: David Pallarols
Albert Reig torna a sonreir set mesos després // FOTO: David Pallarols

@JordiGrifol

Han passat set mesos des de l’operació de cartílag i menisc que va obligar a Albert Reig a apartar-se del camp. Des d’aquesta data es va centrar en una llarga recuperació que ja encara el seu final, havent rebut l’alta mèdica.

El porter encarava la seva sisena temporada defensant els colors de la UE Vic quan es va produir la seva lesió de gravetat abans de poder començar.

Malgrat això, la pandèmia del coronavirus ha paralitzat per complet el futbol català; així que Reig tan sols s’ha perdut dos partits, on el Vic va perdre davant el Llagostera B i va empatar a casa davant del Manlleu. A

Aquests van ser els primers i últims partits de Primera Catalana amb el Vic, disputats a principis d’octubre. Ara, el futur de la temporada és tota una incògnita, i el calendari dissenyat en un inici sembla difícil de complir.

Albert, ja amb l’alta sota el braç, haurà de treballar de valent per poder recuperar la forma i les condicions d’abans de la lesió. Tenint en compte l’actualitat sanitària, té marge per tornar de la millor manera possible.

Aquesta, doncs, és una de les bones notícies de Primera Catalana, una categoria on els clubs estan patint la incertesa que genera la situació sanitària.

Per no parlar de les diferents directrius que des de la FCF i el Procicat es van donant, i les inevitables pèrdues econòmiques que comporta tot plegat.