Albert Carbó, orgull casolà per al Peralada

MERCAT TERCERA DIVISIÓ – El Peralada haurà de buscar en la Tercera el seu retorn a la Segona B després del seu descens, de la mà d’un home de la casa, Albert Carbó. I tot això, després de la ‘bufetada’ del Girona. Toca volar sol

CF Peralada
Carbó amb Llobet i Nitus/FOTO: CF Peralada

Res millor que mirar a la pedrera quan es presenten massa dificultats. La ‘bufetada’ que el Girona li ha donat al Peralada en trencar el seu acord de filiació, que expirava en el 2020, ha originat una immediata reacció xampanyera. I per a començar a treballar ningú millor que un tècnic de casa com és Albert Carbó, un habitual del futbol gironí i exjugador verd-i-blanc. Als seus 28 anys és una gran oportunitat i així ho va admetre.

“Estic molt content d’aquesta oportunitat que m’ha donat el nou director esportiu Nitus Santos. La veritat és que sóc del Peralada, he estat molts anys al club i em fa  molta il.lusió aquest nou projecte”, va comentar a la sala de premsa el nou entrenador d’un Peralada amb el qual desitja arribar el més lluny possible.

Com a jugador, Carbó, que ha estat 16 temporades en el seu nou club, va jugar tres en Primera Catalana, va debutar en el primer equip la temporada 2006-2007 en tres cursos, després de formar-se en el juvenil del Girona, i estrenar-se també al Roses de Segona Catalana; ara exercia com a coordinador del f-11 del Figueres i dirigia el juvenil B amb qui ha aconseguit l’ascens.

El president Miquel Llobet ha estat molt clar: “El CF Peralada s’ha decidit a fer aquest pas de presentar un nou entrenador perquè el GironaFC ha decidit unilateralment fer servir una clàusula que hi havia al contracte per trencar l’acord d’afiliació signat per 5 temporades”. El màxim dirigent del club gironí ha tornat a remetre als seus socis a l’assemblea del pròxim 16 de Juny en la qual s’aclarirà el present i el futur del club.

Consulteu aquí la taula del Mercat de Tercera Divisió