Així ha acabat el mercat d’hivern al grup 3 de Segona B

L’Hércules es confirma com l’equip amb més moviments a la finestra que es va tancar el 31 de gener. Pel que fa als catalans, el Nàstic ha registrat més incorporacions que ningú… i el Lleida Esportiu, cap

Fran Carbia torna al Nàstic provinent de l'UD Ibiza // FOTO: @NASTIC
Fran Carbia torna al Nàstic provinent de l’UD Ibiza // FOTO: @NASTICTARRAGONA

El mercat de fitxatges de Segona B tanca les portes amb molta intensitat al grup 3. Tots els equips han mogut fitxa, fins i tot un Valencia Mestalla que ha esperat als darrers instants per anunciar els seus moviments. Al futbol català, el Nàstic de Seligrat ha marcat tendència de cara a buscar la permanència.

Sens cap mena de dubte, el futbol alacantí ha marcat la pauta. Els dos equips amb més ‘rock & roll’ aquests diez són d’aquesta província. Un Hércules en situació delicada ha buscat moltes solucions. Tantes, com vuit, amb set baixes per equilibrar la nòmina. Darrera d’ells, el recent arribat La Nucía, on s’han viscut sis canvis en cada sentit.

A Catalunya, qui es queda gairebé com estava abans del mercat és el Lleida Esportiu. L’equip de Molo només ha registrat aquests dies un moviment de sortida. I a més, es tracta del porter Adrià Rojas, més habitual al seu filial que no pas al primer equip, qui ara forma part del ‘roster’ de l’Espanyol B.

A banda del Nàstic, un altre club protagonista del mercat d’hivern ha estat el Prat de Pedro Dólera. Finalment, més sortides que arribades a l’equip ‘potablava’ en aquest període, amb l’esperança de lluitar per la permanència fins al final.

A continuació, podeu consultar la llista de moviments al grup tercer de Segona B, segons hem pogut recollir aquests dies mitjançant tota mena de canals.