Aguantaran els juvenils del RCD Espanyol?

Res sembla indicar el contrari. Ara per ara, tant a la Divisió d’Honor com a la Lliga Nacional manen amb total autoritat, amb cinc i sis punts de marge, respectivament. És el rival a batre per tots els altres en una Lliga molt interessant tant per a dalt com per a baix

Víctor Campuzano, golejador del RCD Espanyol / FOTO: sentiment perico

Han estat elogiats al llarg d’aquesta primera volta del campionat per mèrits propis i ara només fa falta saber si podran aguantar el ritme en la segona. Res indica el contrari. De fet, els jugadors de David Gallego van reprendre la competició el cap de setmana passat amb un treballat triomf (14è) a Lleida. Els seus números són impressionants com ho són també els que presenten els jugadors que dirigeix Robert Cuesta de la LNJ i que tornen a la Lliga aquest dissabte a casa enfront del Manlleu.

DURA LLUITA EN LA DHJ

La Divisió d’Honor aconsegueix aquest cap de setmana la seva jornada 18a, o el que és igual, la tercera de la segona volta amb aquest marge de 5 punts de l’Espanyol enfront del Mallorca, 6 davant la Damm, 9 pel que fa al sorprenent Manacor i els 10 coneguts en relació als blaugrana de Jordi Vinyals, als qui es mesurarà la setmana vinent.

Abans d’aquesta cita anotin els duels Barça-Damm i Mallorca-Nàstic, per a dalt, igual que Huesca-Jàbac i Saragossa-Mercantil, per a baix. Els oscenses van caure en el Municipal Arrahona mentre els egarencs van picar als aragonesos del Stadium en la vespra de Reis.

San Francisco, Zaragoza, Lleida Esportiu i tres dels quatre últims (Jàbac, Mercantil i Huesca) encara no han guanyat fora de casa seva mentre que només Mallorca i Barcelona encara no han perdut els tres punts de cop a la seva.

TORNA LA LNJ

A dues jornades per al final de la primera volta en la Lliga Nacional Juvenil, val la pena recordar que el 2014 es va tancar amb els blanc-i-blaus al capdavant de la taula, amb 6 punts més que Girona, 8 més que un Barcelona B molt jove i tres més que una excel·lent EF Gironès-Sàbat de la mà de Super-Mario Fernández. En una categoria amb extrema igualtat –del 5è al 9è només hi ha 3 punts de marge igual que del 13è al 17è només hi ha 2-, la segona volta promet emocions fortes. Les asseguren molts rivals entre els quals cal destacar a la Unificació Bellvitge de Raúl Paje que només ha deixat escapar tres empats i una derrota a casa seva.

Amb Mollet i Blanca Subur –lluitaran fins a l’últim segon- amb el seu caseller a zero en quant a triomfs en el Germans Gonzalvo i en Pins Béns, respectivament, només el Vila Olímpica apareix com a únic equip incapaç de fer-ho fora de Can Aranyó.

Atenció a la jornada d’aquest cap de setmana i, molt particularment, al duel entre L’Hospitalet i Prat en el Municipal de la Feixa Llarga. Es veuen 14è i 7è amb pèssim balanç local, doncs no han guanyat encara des de l’arribada de Mariano Angoy (2 derrotes i 3 empats); d’altra banda, els d‘Oliver Lima arriben a L’Hospitalet amb 2 derrotes consecutives a l’esquena.