Agredir surt molt barat per a la FCF

‘El Mundo del Siglo XXI’ va publicar aquest passat diumenge les lamentables agressions que va sofrir un noi de 16 anys del Sagrat Cor al Prat. Els fets es van viure el 27 de gener i la sanció ha estat realment impresentable

El camp pratenc va ser escenari d'uns penosos incidents // FOTO: Opsa.es

El camp pratenc de l’Estruch va ser escenari d’uns penosos incidents // FOTO: Opsa.es

El partit Terlenka-Sagrat Cor (Segona juvenil Grup 27), que va acabar amb 1-2, va registrar, segons la web federativa, FCF, 8 targetes grogues (6-2). Per descomptat, ni una línia sobre les agressions viscudes en el terreny de joc recentment finalitzat el partit.

El relat que presenta ‘El Mundo’ és esgarrifós. El titular és espectacular: “El estremecedor relato de L.F., un portero de 16 años que recibió una paliza en un partido de juveniles en el Prat: “Si no se llega a proteger, le parten la cabeza”.

DENÚNCIA DAVANT ELS MOSSOS

Amb un silenci federatiu absolut i passats 15 dies, Futbolcatalunya ha pogut saber les sancions per part del Comitè de Competició. Evidentment, irrisòries i poc exemplars. Es tanca el camp del Terlenka per 3 partits (màxima sanció) i 375 euros de multa.

Aquest és el preu d’una nova situació lamentable que no ha originat cap repulsa per part de Joan Soteras, president, ja que ara de ‘carnestoltes’ per les Delegacions territorials, ni es cap dels seus 30 companys de junta.

LA JUNTA DE LA FCF CALLA

No cal dir que els afectats es van personar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i es va presentar la corresponent denúncia.

Curiosament, el divendres 9 es reunien al c/Sicília representants de la FCF, Mossos , la Subdirecció General de Seguretat Interior i l’Oficina d’igualtat de tracte i no-discriminació.