Agramunt i Alpicat juguen i perden els dos

És molt difícil que dos equips perdin el mateix partit, però mai impossible i s’ha tornat a comprovar en el partit Agramunt-Alpicat (2ª Cat/5)

Els 90' van acabar amb 2-0 per a l'Agramunt enfront de l'Alpicat però les alineacions indegudes van sentenciar als dos // FOTO: Twitter Alpicat
Els 90′ van acabar amb 2-0 per a l’Agramunt enfront de l’Alpicat però les alineacions indegudes van sentenciar als dos // FOTO: Twitter Alpicat

L’enfrontament de la Jornada 1 de Segona Catalana Grup 5 entre Agramunt i Alpicat va acabar amb una sorprenent pèrdua del partit per a tots dos equips. La causa d’aquest revés ha estat l’alineació indeguda dels dos conjunts, segons ha determinat el Comitè de Competició.

L’equip local d’Agramunt, que inicialment havia aconseguit la victòria amb un marcador de 2-0 a favor, es veurà ara obligat a renunciar als punts.

La decisió del Comitè s’ha basat en l’aparició en l’alineació del jugador Oriol Valls Selma, que tenia una sanció pendent des de la temporada anterior. Encara que existeix una normativa que permet als federats intervenir en diverses competicions amb una única sanció, aquest cas requeria que el jugador disposés de dues llicències específiques.

AGRAMUNT-ALPICAT, ALINEACIONS INDEGUDES

En aquesta ocasió, Valls només disposava de la llicència de jugador, deixant palesa la seva impossibilitat de participar com a entrenador.

D’altra banda, l’Alpicat també ha patit les conseqüències d’una alineació improcedent. En aquest cas, la causa rau en la inclusió de cinc jugadors inscrits en l’equip de Tercera Catalana i nivell “B” del C. At. Alpicat.

La limitació de tres futbolistes amb llicència “A” inscrits en un altre equip del club ha estat vulnerada, segons l’article 78.a) del Reglament General, portant a la pèrdua del partit per a l’Alpicat.