Aday Benitez dóna avantatge a l’Espanyol B contra el Prat

Dos gols del blanc-i-blau Aday Benítez en quatre minuts van sentenciar el partit d’anada de la primera ronda de la fase autonòmica de la Copa RFEF. Es van avançar els de Vacas, però van igualar, dos minuts després, els de Márquez. El proper dimecres 25 es jugarà la volta

L'Espanyol B ho té tot a favor per a passar // FOTO: aeprat.com
L’Espanyol B ho té tot a favor per a passar // FOTO: aeprat.com

No està tot decidit, però l’Espanyol B va deixar gairebé sentenciada l’eliminatòria en el partit d’anada de la primera ronda de la fase autonòmica de la Copa RFEF (1-3) l’actual campió de la qual és el Sant Andreu. I sempre cal dir que gairebé serà així ja que els de Manolo Márquez van donar mostres de posseir una capacitat de reacció molt superior als del Baix Llobregat. Els dos cops que van significar els gols pericos deixen entre les cordes als pupils d’Agustín Vacas. En aquest dijous 19 va ser decisiu el davanter visitant Aday Benítez.

Després d’una primera meitat on tots dos equips es van repartir el control del partit i els gols, tot es decidiria en la segona. Prat i Espanyol B, que ‘rivalitzaven’ -300 espectadors- amb el Barça-Ajax de Champions, van segellar un 1-1 abans del descans en dues accions molt similars. Manu Balda va encertar des de fora de l’àrea amb un gran tret que va superar al meta Manu. Va ser el preludi del primer gol visitant, d’idèntica factura que el local encara que amb el toc de Borja, tres minuts després.

En la segona meitat tot va quedar en mans del davanter del RCD Espanyol, Aday Benitez. Entre els minuts 59 i 63 va anotar les seves dues ocasions de gol: el primer després de rematar un bon centre de Filien i el segon gràcies a un cop de cap que li va posar Borja de falta lateral. Dur càstig pels pratencs que ara hauran d’esperar al xoc de tornada en la Ciutat Esportiva Dani Jarque el dimecres 25. Al guanyador li espera el Llagostera per a aquesta plaça final que haurà de barallar per tot el territori espanyol.

Fitxa tècnica:

AE Prat: Ramos, Fernando, Álvaro, Rafa Murillo, Larios (Lucas), Granell, Victor, Vivo, Matas, Fran Bea (Oribe) i Manu (Guille).

Espanyol B: Koke, Arthur, Aitor, Lluis Lopez, Robert (Eric), Quaye, Kilian (Pere), Miravent, Aday (Sales), Mamadou i Borja.

Gols: 1-0, Manu (min.24); 1-1, Borja (min.27); 1-2, Aday (min.59) i 1-3, Aday (min.63).

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (Col. Català). Aitor, Arthur, Borja, Pere, Larios i Granell.

Incidències: Municipal Sagnier. 300 espectadors.