A qui li interessa l’Assemblea de la FCF a Blanes?

No és oficial encara que l’FCF sembla decidida a repetir seu per a l’Assemblea de clubs a Blanes aquest pròxim dimecres 30 de juny. L’experiència del 2020 anima als rectors del futbol català que preveuen que sigui molt moguda

Ser estiu no va impedir que acudissin més de 300 clubs a Blanes // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Res millor que repetir el que va funcionar i aquesta seria la millor resposta de qui li interessa l’Assemblea de la FCF a Blanes, una altra vegada, de manera consecutiva.

El rècord de clubs presents (330) al 2020, dels quals 119 corresponen a la zona de Girona dirigida pel futurible Bonet, anima a Joan Soteras i als seus executius a repetir escenari per al pròxim 30 de juny (dimecres).

Un altre detall important: es contempla dia laborable i, per desena ocasió, el mes de juny, últim dia d’exercici esportiu de la temporada 2020-2021. Fins avui, i en les últimes 12 convocatòries, 6 es van produir en dissabte, 5 en divendres i 1 en dijous, l’última.

El delegat de Girona, Jordi Bonet, és el futurible per a arribar a la presidència de la Catalana // FOTO: FCF
El delegat de Girona, Jordi Bonet, és el futurible per a arribar a la presidència de la Catalana // FOTO: FCF

ASSEMBLEA LABORABLE

Aquesta és la intenció de la Federació encara que el seu president ha deixat en l’aire que aquesta data pugui variar al dissabte 3 de juliol a Sabadell. Hi ha qui interpreta que només es tracta d’una ‘bravata’ més de l’actual responsable d’una Federació que viurà hores molt agitades.

Un dèficit important no sols per la pandèmia sinó també per la gestió (jutjats) i la desconnexió amb molts clubs presenta una realitat complicada.

La comoditat de desplaçar-se en cap de setmana no sembla decidir a Soteras perquè prefereix centrar la reunió més important del futbol català entre setmana.

BORGOÑÓ NO HO VEU CLAR

El president de la UE Castelldefels, Adolfo Borgoñó, fa un pas cap endavant i mira cap al carrer sicilia // FOTO: Encarna García
El president de la UE Castelldefels, Adolfo Borgoñó, fa un pas cap endavant i mira cap al carrer sicilia // FOTO: Encarna García

El portaveu de la plataforma ‘Per una FCF dels clubs’, Adolfo Borgoñó, qui, per cert, a la ‘volta a Catalunya de Soteras “no li veig cap sentit”, tampoc entén repetir localitat.

“Que la posin en dia laborable és una altra mostra del respecte que li mereixen els clubs a Soteras i als seus companys. Així no s’incentiva la seva participació, ho fa perquè no vagin els clubs, és una falta total de respecte”, comenta

La pregunta la deixa en l’aire el president de la UE Castelldefels. “No se suposava que es feia en diversos punts de Catalunya buscant equilibri territorial, ara això no val?

Javi Salamero, president de l'AFCAC, no entén que l'FCF miri a Blanes per a l'Assemblea // FOTO:  AFCAC
Javi Salamero, president de l’AFCAC, no entén que l’FCF miri a Blanes per a l’Assemblea // FOTO: AFCAC

SALAMERO, TAMPOC

Per part seva, Javi Salamero, president de l’Associació de clubs de futbol amateur de Catalunya (ACFAC), preferiria una data que “garantís la màxima presència de clubs de Catalunya”.

Això sí, “sigui on sigui, l’ACFAC estarà amb tots els seus associats, tots, per a reivindicar els nostres drets. Si es repeteix serà per algun interès, segur”

L’FCF, segons Salamero, ja ha començat a “mobilitzar-se perquè aquest dimecres Jordi Bonet reuneix els 8 clubs del Pla de l’Estany, suposo que serà per a regalar-los tres pilotes”.

Comentari irònic del tècnic gironí que admet haver tingut “una grata sorpresa”, ja que molts clubs “s’han interessat per la nostra iniciativa”