Girona va arrasar a l’Assemblea de Blanes

És el que té jugar a casa. La Delegació de Girona va sumar el nombre més gran de clubs assistents a l’Assemblea General de la Federació Catalana aquest passat 20 d’Agost a Blanes on va haver-hi un total de 330 assembleistes

Blanes, amb 119 clubs presents sobre 181, va arrasar en l'Assemblea de Blanes // FOTOS: FCF
Blanes, amb 119 clubs presents sobre 181, va arrasar en l’Assemblea de Blanes // FOTOS: FCF

@ManuelSeguraM

L’organització de l’Assemblea no va donar crèdit quan van aparèixer a Blanes (20 d’Agost, Ciutat Esportiva) més de 100 clubs inesperats sigui amb presidents o vicepresidents propis o sigui amb més de cent presumptes actes notarials. La informació continua brillant per la seva absència entorn de l’acte més important de l’any esportiu de la Federació Catalana al punt que seguim amb el silenci més absolut (ni un sol autopublirreportatge) de la presència ‘rècord’ de 330 assembleistes (119 pertanyents a la delegació de Girona).

Ni una dada. Ni hores després, ni dies després ni una setmana després. El que sí que és cert és que la Delegació de Girona va arrasar, com no podia ser d’una altra manera.

Sota la batuta de l’inquiet, polivalent i futurible presidencial Jordi Bonet, 119 clubs de la zona van acudir a la seva trucada. Aquest 65,7% mereix un gran aplaudiment i un reconeixement major encara que mediàticament es continuï ocultant aquesta realitat; amb només 4 mitjans informatius presents (Mundo Deportivo, Antoni Laso i Futbolcatalunya, ja que ningú va veure a L’Esportiu) tampoc val la pena esforçar-se massa des del departament d’incomunicació.

Dels 181 clubs, segons el cens facilitat per la mateixa FCF com a informació de la temporada 2019-2020, que encara figura a la seva pàgina web, Bonet va multiplicar la seva habitual hiperactivitat i des d’aquí se’l reconeix. Clar que preguntar quants vots corresponen al futbol 11 i quants al futbol sala és predicar en el desert. No hi ha dades públiques, és secret.

SECRET PÚBLIC

Secret per a qualsevol que ho vulgui saber perquè no es troba en una pàgina web on cada dia hi ha més informació de futbol sala, l’esport sempre de moda, i que ara ja juga amb avantatge definitivament al carrer Sicília. El curiós de la situació ve quan des de la pròpia FCF han enviat a algun dels seus directius aquestes dades de participació amb números finals diferents.

Curiositat? Estratègia? És més, a altres exclusivament els han remès els que corresponen a la seva Delegació com si poc els hagués d’importar l’aportat per la resta.

39 VOTS PER A MEDITAR

Destacarem: Girona, número 1, amb 119 clubs (sobre 181), Barcelona (amb el rècord de 204 clubs en nòmina) només va portar a 21- 10,2%), Lleida va desplaçar a 24 (sobre 163), Tarragona, a 23 (sobre 117) i Baix Llobregat (103 clubs registrats) van presentar a 20. Com a anècdota: Terres de l’Ebre (amb 4 directius de la zona en la junta i 58 clubs en el censaltre dia caldrà parlar de la ‘conya’ del cens i del Registre d’Entitats esportives-) es va quedar en 9 (15,5%), Anoia, amb 30 clubs (8 a Blanes), i, com a ‘cuer’ Penedès-Garraf (8 clubs presents de 30 de referència).

Una de les dues reflexions de Blanes, al costat del rècord de participació de 330 assembleistes (27,8% dels clubs que formen el futbolcat) –hi ha per a donar-se gols en el pit?-, queda en l’altre resum numèric quant al Pla General d’Actuació.   

39 vots (en contra i abstencions) no són res (11,8% dels presents) o són alguna cosa, ja que han portat, després de la poca consideració inicial, a una posterior preocupació que només comptaran aquells clubs que no desitgin mantenir-se en aquesta minoria silenciosa que tant de mal fa a tots.