Argentona-Manlleu, tres punts i molt més

Aquest pròxim dissabte s’enfrontaran a la ZEM Raül Paloma d’Argentona l’equip local enfront del líder Manlleu, amb tres punts en joc que poden decidir un campionat

Nou punts separen a aquests dos rivals a la classificació de Primera Catalana (Gripo I) // FOTO: FC Argentona
Nou punts separen a aquests dos rivals a la classificació de Primera Catalana (Gripo I) // FOTO: FC Argentona

En principi són 9 punts de marge favorables al visitant Manlleu, per tant, el seu triomf a Argentona deixaria el títol de campió a les seves mans. Encara més, l’empat podria ser suficient també, segons sigui el resultat final del partit d‘aquest dissabte (18 h.) i amb el record del 3-2 favorable als osonencs a la primera volta (12a Jornada, 3 de desembre 2023).

D’aquesta manera, el partit que espera a la ZEM Raül Paloma es presenta com la gran primera ocasió perquè els de Manel Sala facin realitat l’ascens a la Lliga Elit.

UN MANLLEU PODERÓS

Amb el 74,3% dels punts aconseguits en aquest exercici 2023-2024, l’històric Manlleu tornaria a estar on estava després de la remodelació capritxosa de la FCF. Set anys després, deixarien la Primera Catalana encara que tampoc arribarien a la Tercera Federació. Així ho va fabricar la Federació i amb aquesta decisió van empassar els clubs.

Sigui com sigui, la temporada de la AEC Manlleu és excepcional perquè només han deixat escapar 20 punts. En resum: 17 triomfs, 7 empats i 2 derrotes, a més de ser equip màxim realitzador del Grup I de 1aCAT (52) i segon menys golejat (27). A falta de 4 jornades, aquest dissabte pot ser gloriós.

UN ARGENTONA ESPLÈNDID

Enfront d’aquest Manlleu poderós estarà un excel·lent Argentona de la mà de Rafa Garro. Els maresmencs han sumat 24/39 punts al seu camp, és a dir, 7 triomfs, 3 empats i 3 derrotes.

Després d’haver arribat a Primera Catalana aquest curs, seria el segon ascens consecutiu en el cas de superar la prova de la promoció d’ascens. Recordem que pugen els 3 campions de manera directa mentre que els 3 subcampions es jugaran una plaça (doble eliminatòria) amb el millor tercer dels tres grups inclòs.