A la vuitena cau el Terrassa a Vilafranca

Vuitena jornada de Lliga i primera derrota del Terrassa FC a Vilafranca, amb debut de Sanku Jabbie (2-0). Excel·lent triomf local enfront de 10 rivals des del 45′ per expulsió d’Adri Lledó. Els egarencs poden perdre el liderat

Marcador final del Municipal de Vilafranca enfront del Terrassa amb triomf clar per 2-0 //  FOTO: Facebbok Terrassa

Marcador final del Municipal de Vilafranca enfront del Terrassa amb triomf clar per 2-0 // FOTO: Facebbok Terrassa

Hi ha molt de temps encara perquè la preocupació es relativitzi. Això ha de pensar el Terrassa després d’encaixar el seu primer KO a Vilafranca, un camp poc propici segons la història. Aquesta derrota per 2 gols a 0 demostra la categoria dels d’Ivan Moreno i les mancances dels de Xavi Molist.

Cert és que els visitants es van quedar amb un futbolista menys molt aviat (43′ i 44′), per doble groga a Adri Lledó, i molt cert també que els vilafranquins presenten un equip de garanties. Tot això no impedeix que aquest primer gran favorit de la categoria mostri més presència ofensiva davant un Toni Casamayor excel·lent.

DOS GRANS PORTERS

El porter barceloní va aparèixer quan li corresponia i va desfer les mínimes aparicions de Sergi Arranz a qui David Fontanils i Toni Cunill van saber frenar. També va estar en la seva línia José Ortega, un mur, encara que els errors es paguen.

I els errors que va cometre la seva defensa els va aprofitar perfectament David López, un ex, (8′) i Pol Vía (76′) per a sumar tres punts i lliurar la primera derrota als terrasencs. Res va poder fer el porter de Sant Boi per a evitar aquest 2-0. En definitiva, a la vuitena cau el Terrassa a Vilafranca.

ESTRENA DE SANKU JABBIE

Sanku Jabbie va jugar 22 minuts i va mostrar la seva extraordinària categoria. Clau per al segon gol de Pol Vía
Sanku Jabbie va jugar 22 minuts i va mostrar la seva extraordinària categoria. Clau per al segon gol de Pol Vía

D’altra banda, hi havia interès en el debut del saltenc Sanku Jabbie i ho va fer durant 22 minuts. Va entrar per Anselm Pasquina i el seu punt de referència li va venir fenomenal al Vilafranca.

Participatiu, lluitador i resolutiu. En particular, atenció al segon gol local obra d’un omnipresent Pol Vía, però li ho ha d’agrair al gironí perquè es ‘va marcar’ una jugada per la banda espectacular i una assistència precisa al primer pal de crack.

Quarta victòria per als de Moreno, segona a casa, on només ha deixat escapar 2 punts sobre 9 disputats. Era clar que anaven a ser una opció de poder i ho demostren