A la Tercera se’ls gira feina el Dia del Treballador

Jornada intersetmanal a la Tercera Federació amb campió definit (Olot), quatre places d’ascens pendents, un gairebé descendit i dos encara a l’aire

Prat-Girona B, duel estel·lar al Sagnier el Dia del Treballador // FOTO: AE Prat
Prat-Girona B, duel estel·lar al Sagnier el Dia del Treballador // FOTO: AE Prat

Jornada 32a intersetmanal per a la Tercera Federació a falta només de dos per al final de la Fase regular i especial al Dia del Treballador.

Qui pot respirar és el campió UE Olot mentre L’Hospi i Vilassar lluiten per la segona plaça i un total de 5 equips ho fan per les dues restants. Badalona, Prat, L’Escala, Tona i Montañesa encara tenen esperances d’arrodonir el curs que els escapulats surten amb avantatge.

El líder de Pedro Dólera té preparada una altra festa per a celebrar l’ascens i d’aquesta circumstància es vol aprofitar el seu rival, L’Escala, Per als d’Aday Benítez és tot un examen mentre el Prat la hi juga a casa seva.

UNA TERCERA MOLT IGUALADA

L’Hospi i Montañesa necessiten guanyar si volen seguir en la lluita. Els riberencs no poden deixar escapar l’ocasió d’aquest segon lloc mentre que els de Nou Barris van pel seu quart triomf consecutiu.

D’altra banda, estarà atent el Vilassar de Peque que, a la tarda (18.30) ha de rendir visita a Reus, un dels camps sempre més difícils de la categoria. Els mariners miren superar la seva nota encara que aquest tercer lloc ja és molt meritori.

Clar que el partidàs d’aquest dimecres festiu està marcat al Sagnier. Els potablava estan al caient del precipici, per dalt, mentre els filials gironins miren l’infern a només 5 punts.

Cal no oblidar, sinó tot el contrari, que només l’Olot està ja en Segona Federació. És a dir, el 15è (Pobla Mafumet) tampoc tindria assegurada la seva continuïtat si no hi ha un segon ascens.

ATENTS A L’EFECTE DESCENSOS

Ni el 15é de 3RFEF ni el 12é de la Lliga Elit, a més del pitjor 12é (per puntuació) dels tres grups de Primera Catalana, i així successivament.

Però anem a pams i primer cal disputar aquest 1 de maig. Gairebé descendit la UE Castelldefels, el Rapitenca somia apurar totes les seves possibilitats enfront d’un Tona que també vol promoció d’ascens.

El mateix que faran Vilafranca i Mollerussa encara que la situació dels visitants és molt pitjor. Tot sembla indicar que San Cristóbal, FE Grama i Peralada ja tenen fets els seus deures.