A La Pobla no l’immuta la golejada de L’Hospitalet

Vuit gols a L’Hospitalet van regalar una matinal perfecta entre els locals i un Horta esplèndid. No obstant això, el líder (La Pobla Mafumet) es manté ferm i ja guanya l’Europa

L'Hospitalet, Horta, Tercera
Lluita de poder a poder a la Feixa Llarga/FOTO: @Mark_SplashFoto

Vuit gols en 90′ és una marca considerable que ha de deixar satisfets a tots els participants d’un partit vibrant entre L’Hospitalet i Horta. Fins i tot els tècnics Jonathan Risueño i Nacho Castro van manifestar la seva alegria encara que la processó anirà per dins, ja que algunes errades defensives mereixen repàs general. (Resultats 6a Jornada i Classificació)

Quant a futbol, és clar que es tracta de dues de les millors esquadres de Tercera i amb majúscula diferència pressupostària per a un poderós Hospi a qui cal demanar molt més a casa seva. Portar 10 gols en contra en 6 partits (6 a La Feixa Llarga) indica que els màxims favorits a ser campions, sí o sí, han de treballar una mica més.
En el terreny de joc hi va haver de tot. Quatre gols de jugada per quatre d’estratègia, avantatge visitant (1-2) al descans, remuntada local (3-2, 59′), reacció visitant (Castillo, 70′), igualada emocionant (Diego, 82′) i gol anul·lat en el minut 93. Impressionant: 8 gols!. Això és el que desitja l’aficionat entre dos equips amb aspiracions. Un punt per a cadascun no queda malament però, si s’hagués portat els tres l’Horta, tampoc hauria passat res.

La Pobla no perdona

Conscient que es jugava aquest lideratge, La Pobla Mafumet va arribar a Peralada a mantenir una ratxa immaculada. Multipresència del capità visitant Sergi Montero, qui al final donaria el triomf amb el gol des del punt de penal (84′) i animositat per part del local Marc Medina que no va poder superar mai a Arnau Riera. Sisè triomf consecutiu per als d’Albert Company amb només 1 gol en contra.
UE Sant Andreu, Marcel Serramitja
Victòria i record per a Marcel Serramitja/FOTO: UE Sant Andreu
Aquest grup capdavanter reuneix a Pobla, L’Hospitalet, Sant Andreu i Vilafranca. Els quadribarrats es fiquen i continuen invictes com poblencs i riberencs i ja toquen l’honor dels triats a l’espera de la seva visita aquest proper diumenge al Feliu i Codina. En aquesta ocasió, un cop de cap de gol d’Eldhadji (27′) li va donar els tres punts davant un lluitador Santfeliuenc.
Qui va trencar la seva mala ratxa va ser el Vilafranca d’Ivan Moreno. Després de caure davant Pobla i Granollers, els vilafranquins es van lliurar a Xavi Civil en Les Comes i es van posar per davant en el marcador des del minut 13. Fontanils va poder augmentar la renda amb un tret al travesser igual que Victor Oribe va inquietar sense sort a la defensa d’un Igualada cuer.

Doble patiment a l’Olímpic

Terrassa, Arranz
Sergi Arranz, sempre golejador/FOTO: Juanma Medina-Terrassa

Qui sembla destinat a patir i patir és el Terrassa de Xavi Molist. Amb 8 de 15 punts en els seus últims 5 partits, el Terrassa va haver de superar el gol inicial d’Ivan (51′) des de la línia frontal de l’àrea. Era  l’il·lusió d’un Figueres que va veure, minuts després, com Carles Coto, últim fitxatge, queia greument lesionat amb pronòstic greu (des de Futbolcatalunya, per descomptat, li desitgem el millor). Aquest problema es va traduïr en el camp: els egarencs van reaccionar amb l’habitual Sergi Arranz (68′) i van col·locar el 2-1 definitiu gràcies a Alex Fernández (81′).

A casa, molt millor

6 triomfs locals, 1 empat i 2 triomfs a domicili és el balanç d’aquesta 6a Jornada en la qual es van marcar 25 gols (8 en L’Hospitalet, 18 locals i 7 visitants). Es va estrenar l’Europa!! A la sisena ha estat la vençuda per als escapolats enfront d’un Cerdanyola que acumula quatre jornades sense guanyar.

Europa, Nou Sardenya
Primera victòria dels locals aquesta Lliga/FOTO: CE Europa
Pastells va començar (37′), Alberto va seguir (63′) i Sergi Cano es va agradar (74′ i 89′). Un menys va anotar el Banyoles d’Adam Fontes enfront del Sants (4 derrotes en els últims 5 partits); els locals miren cap amunt i ho van fer amb gols d’Eric Gispert, de penal (13′), Turón (51′) i Adrià Casanovas (60′) amb 20 segons en el camp.
Van guanyar amb idèntic marcador de 2-0 Manresa enfront del Castelldefels i Granollers davant el Vilassar Mar. Els del Congost, que no saben empatar, van començar aviat amb Walter Fernández (15′), de penal, i van sentenciar amb Biel Rodríguez en el 66′; per part seva, els del Carrer Girona van deixar que Toni Martín ‘Ñito’ fes 2 gols en els minuts finals (82′ i 89′). Els vallesans rendibilitzen els seus gols.