A aquest Atlètic Lleida no hi ha qui l’aturi

No hi ha qui ho aturi! Cert que només es tracta de 5 partits de pretemporada i enfront de rivals d’inferior categoria, però a aquest Atlètic Lleida va llançat. La Lliga (3 d’Octubre) serà una altra història


Josep María Turull es dirigeix als seus 'deixebles' en les primeres xerrades de la temporada // FOTO: At. Lleida

Josep María Turull es dirigeix als seus ‘deixebles’ en les primeres xerrades de la temporada // FOTO: At. Lleida

@ManuelSeguraM

És cert que a aquest Atlètic Lleida no hi ha qui l’aturi i així els números demostren encara que segur que a l’entrenador Josep María Turull i al seu cos tècnic li diran menys coses. Amb la seva condició de màxim favorit per part de tots, els 5 partits de pretemporada parlen per si sols.

ATLÈTIC LLEIDA: DADES POSITIVES

4 victòries per 1 empat és el balanç d’aquest curs que iniciaven el 16 d’agost amb l’arribada del nou tècnic, procedent del Mollerussa, i amb el bagul ple d’il·lusions i reptes. Ara com ara els resultats han estat aquests cinc:

22/8 – Artesa Segre 0-3 At Lleida (Ramonet 26′, Moragues 50′ i Hortes 89′)
26/8 – (3 x 1) Fraga 0-0 At. Lleida i At Lleida 3-0 Juneda (Ramonet i Soldi (2)
29/8 – Cervera 0-7 At Lleida (Tuto 45′, Vargas 61, Soldi 74′, Moragues 80′, Canadell 83′, Mateu 88′ i Marcel 92′
1/9 – Linyola 1-3 At Lleida (Sirera 4’/ Vargas 3′, Chiné 62′ i Tuto 63′)
4/9 – At Lleida 13-0 Cervera ( Soldi 12′, 31′, 50′ i 64′), Ramonet 22′, Tuto 24′ i 30′, Mateu 41′ i 82′, Cori 57′, Pere Pons 66′ i 89′ i Vargas p. 81′)

En resum: 5 partits (4 victòries i 1 empat, amb 29 gols a favor per només 1 rebut). Ara començaran a arribar rivals superiors, en teoria com Castelldefels (divendres 10)  i les semifinals (diumenge, 12) de la Copa Lleida davant Mollerussa. En resum: a aquest Atlètic Lleida no hi ha qui ho aturi.

Un 'equipàs' amb majúscules per a intentar arribar pel cap alt alt del futbol catalàn // FOTO: At. Lleida

Un ‘equipàs’ amb majúscules per a intentar arribar pel cap alt alt del futbol catalàn // FOTO: At. Lleida

FITXATGES DE CRACKS

La directiva que presideix Xavier Batalla, que va patirr com tots el desgast i el dolor de la pandèmia, assumeix que l’objectiu passa per “arribar al final de temporada en disposició de lluitar per tot i no ens amaguem que desitgem seguir cap amunt, però tampoc sabem quant podem trigar”.

Perquè aquesta empresa segueixi el seu camí, el club ha mantingut a 8 futbolistes en la plantilla amb segell de cracks com són Joel Chiné, Canadell, Tuto (4) o Moragues. A aquests cal afegir 14 ‘estrelles’ més que ja han mostrat el seu poder. Solde (7 gols), Ramonet, 3), Pere Pons, Quini.… tota una col·lecció.

El  davanter Junedenc Oriol Masbernat ‘Tuto’ ja ha fet 4 gols a la pretemporada // FOTO. At. Lleida
El davanter Junedenc Oriol Masbernat ‘Tuto’ ja ha fet 4 gols a la pretemporada // FOTO. At. Lleida

OBLIGAT ASCENS?

La resposta de l’entorn és radical: SÍ. Una altra cosa és el que han de exposar els interessats com el mateix president: “La il·lusió és pujar, però cal anar amb els peus en la terra, ‘piano, piano'”, va dir en la presentació de l‘entrenador Turull el passat 7 de juliol i el seu discurs continua intacte.

D’altra banda “és un repte apassionant encara que no m’agrada parlar de reptes a llarg termini i sí que afrontar la competició com si fos sempre l’últim partit o l’últim entrenament”, va afegir Turull l’atreviment i la idea del qual futbolística prometen el millor a tots.

Enamorat de la possessió de pilota, del domini de la situació i del futbol ofensiu, Turull deixa enrere una carrera amb 5 temporades al Mollerussa, 3 Lligues i 2 ascensos i ara li arriba el gran moment amb una plantilla de somni, una entitat jove però ambiciosa i amb les idees clares.