A Amposta segueixen pendents de Josep Becerra

Aquest proper dilluns 20 de juliol començarà a caminar la temporada 2015-2016 per l’Amposta de Toni Teixidó amb la incògnita del seu màxim golejador, Josep Becerra

Josep Becerra, Pichichi a Amposta / FOTO: EL TRAVESSER
Josep Becerra, Pichichi a Amposta / FOTO: EL TRAVESSER

No és un jugador més i, encara que sembla que estan molt properes les postures, Josep Becerra (27 anys) és la màxima incògnita per l’Amposta de Toni Teixidó de cara a la temporada 2015-2016. Els seus 22 gols li converteixen en una peça clau, igual que David Callarisa (11), per a l’equip de les Terres del Ebre. “Entre els dos van marcar 33 gols dels 58 que vam anotar. Clar que també busquem algun central que ens ajudi a millorar els 52 que rebem”, comenta a Futbolcatalunya el veterà tècnic barceloní.

Teixidó, que el proper 19 de juliol complirà 63 anys i no pensa “moure’m ja de Sant Carles de la Ràpita”, esperarà a Becerra fins dilluns que ve 20 “dia en el qual començarem a entrenar. Així hem quedat, ja que el xaval desitja esperar una mica. És el 30% de l’equip, sens dubte”. Ara per ara, “som 17 jugadors, amb quatre xavals del juvenil, i amb això tirarem endavant. Tenim molts problemes per trobar futbolistes per aquí, no és com a Barcelona”.

Amb un historial impressionant com a futbolista i com a tècnic que li ha portat “a 21 llocs diferents”, Teixidó lamenta la realitat d’un futbol en el qual cada dia escassegen més els patrocinadors encara que sortirà aquest curs que ve “a intentar lluitar per seguir en la categoria”.