A 90 minuts de la beneïda bogeria o… una mica menys

Així ho ha volgut la competició i aquesta beneïda bogeria de la Tercera RFEF quedarà decidida aquest pròxim cap de setmana en la seva fase regular i ho farà en horari unificat (18 hores)

Sergi Arranz i Biel Rodríguez han marcat gol aquest cap de setmana // FOTOS: UE Olot-CE Manresa
Sergi Arranz i Biel Rodríguez han marcat gol aquest cap de setmana // FOTOS: UE Olot-CE Manresa

Beneïda bogeria per a aquest final de temporada regular en la 3RFEF amb només 90 minuts per a saber qui pujarà a la 2RFEF; a més, qui quedarà segon, tercer o quart i qui serà el cinquè. Per baix, els dubtes es mantenen per aquesta quarta plaça de descens per la qual tres equips sospiren.

El que és un fet és que aquesta 33a jornada deixa 6 victòries locals, 0 empats i 2 triomfs visitants amb un total de 18 gols marcats (11 locals-7 visitants). Ara queda esperar la confirmació de l’horari oficial unificat per part de la Federació Catalana (18 hores).

Segons la FCF, la noticia dels horaris unificats no és noticia
Segons la FCF, la noticia dels horaris unificats no és noticia

MINUTS DE CAMPIÓ: OLOT-MANRESA?

Un dels dos (Olot o Manresa) sabrà aquest proper diumenge on està el seu futur, amb avantatge per als de Ferran Costa. Mentre els bagencs no han perdut ni un partit lluny de casa seva, els volcànics estan obligats a ‘descansar’ per la dictadura del 17.

Si el Manresa puntua a L’Hospitalet, seran campions, però si cauen derrotats, els de Mandiola cantaran èpica. Ara com ara, arriben a aquesta cita enfront d’un Hospi (16 punts perduts/sobre 45) que creu en els miracles dobles o senzillsI i a m és, no sols cal guanyar a l”os’ per a ficar-se en play off sinó esperar que el Sant Andreu caigui davant la UE Figueres.

Diverses possibilitats sobre els camps de joc amb aplaudiment per al San Cristóbal de Ballabriga (excepcional) i burxada permissible del Girona B enfront d’un Granollers admirable. En qualsevol cas, 4 dels 5 equips que lluitaran per l’ascens ja es coneixen.

Si volen analitzar les fitxes (una a una) de tota la jornada només han d’entrar en el nostre apartat de Competicions; qui no variarà serà el Pitxitxi, Sergi Arranz (19 gols, 2 penal) seguit per Fassani (Sant Andreu, 14).

GRANOLLERS O FIGUERES, A BAIX

Per la part del descens i amb el temor etern dels que caiguin de la 2RFEF, el triomf vallesà a Riudarenes dóna aire als de José Solivelles. Amb 2 punts d’avantatge sobre una UEF que va remuntar i va ser remuntat enfront de l’Hospi, el Granollers jugarà el seus últims 90 minuts davant la Pobla Mafumet.