No pot jugar Javito aquesta promoció d’ascens?

Qui millor que Javi Sánchez Camacho per a parlar de la promoció d’ascens a 2a B. Seleccionat amb Catalunya, amb 2 play-off (2014 i 2015), una CopaCAT i amb 20 gols, màxim golejador a la Lliga del segle XXI, de moment? JSC será el director esportiu del candidat a la presidència del Europa, David Prats

Javito també li dóna a l'ordinador amb passió // FOTO: O.M.
Javito també li dóna a l’ordinador amb passió // FOTO: O.M.

Sense cap mena de dubte serà el Playoff amb més incertesa de la història. No sabem com arribaran els quatre equips a la cita, sí l’Europa continuarà amb la il·lusió i la valentia que l’ha mereixedor d’una de les posicions de privilegi, si l’Hospitalet continuarà mostrant-se sòlid i seriós, si el Sant Andreu serà el conjunt rocós i físic que ens ha ensenyat durant bona part de la temporada i si el Terrassa continuarà sent l’equip amb més registres del Grup V i treien els partits amb solvència.

Si hagués de fer un percentatge, tots quatre equips tindrien possibilitats, tot i que les ocions d’accedir a la final a través d’un empat afavoreix clarament a Hospitalet i Terrassa en els seus duels, però tampoc crec que serà definitiu.

CE L’HOSPITALET vs UE SANT ANDREU

L’Hospitalet té un equip professional, solvent, amb jugadors de gran qualitat a totes les parcel·les del camp i on destaca el golejador Salinas.

Javi Sánchez Camacho, a la seva etapa al Cerdanyola // FOTO: Esports en Xarxa
Javi Sánchez Camacho, a la seva etapa al Cerdanyola // FOTO: Esports en Xarxa

El Sant Andreu és un equip dur, físic, treballat tàcticament i amb una dosi de qualitat important al davant amb jugadors com Josu, Elhadji o Serrano. I a la porteria té un dels millors porters de la història recent del Futbol Català.  

Es preveu un partit igualat, on cap dels dos equips voldrà regalar res i on la pilota aturada i les transicions en atac poden acabar decantant el duel. Potser el Sant Andreu es trobi més còmode en un partit llarg, tot i que l’Hospi voldrà demostrar des del primer minut perquè és el líder merescut del grup català de Tercera.  

TERRASSA FC vs CE EUROPA

El Terrassa és, personalment, l’equip més complet del grup, capaç d’adaptar-se a diferents situacions dins d’un mateix partit gràcies a una plantilla extensa i de qualitat. Entrenador metòdic i jugadors de gran qualitat a totes les línies, com Ortega, Pelegrí, Álex Fernández i el Killer Arranz, entre altres.

L’Europa és, a priori, l’equip amb qui ningú contava a inici de Lliga per a lluitar per l’ascens a 2aB. Amb joc descarat i ofensiu, no exent de treball i sacrifici, ha aconseguit merescudament el primer objectiu que tots els europeistes ansiem. Amb jugadors de la talla d’en Jordi Cano, desequilibrant i decisiu, en Sergi Pastells, capaç d’viatjar d’una àrea a l’altre sense descans o el capità Álex Cano, jugador que sempre apareix en aquestes cites té molt a dir a l’eliminatòria.

Trenta anys al servei del futbolcat // FOTO: Arxiu
Trenta anys al servei del futbolcat // FOTO: Arxiu

Per a mi és una mena de final anticipada ja que crec que són els dos equips que més “cames” tenen dels quatre, que degut a la composició de les seves plantilles han pogut patir menys el temps d’inactivitat esportiva. Partit amb gols on crec que si l’Europa és capaç de no notar en excés la tensió del partit, pot plantar-li cara a un equip amb recursos il·limitats com és l’equip de Xavi Molist

TRAJECTÒRIA DE JAVI SÁNCHEZ CAMACHO, màxima aposta com a director esportiu del candidat a la presidència del CE Europa, David Prats

FB: Escola Mare de Déu de l’Assumpció, UE Sant Adrià, UE Badaloní-Badalona CF BufalàCF Bufalà des del FB fins al 1er Equip amb 16 anys,Júpiter, Ripollet, Marianao Poblet, Masnou, Castelldefels, Rubí,
Europa, Cerdanyola, Granollers, Vilassar de Mar, Martinenc i Montañesa