Així queden totes les competicions … ara per ara

A la tercera pot ser la vençuda. El tercer comunicat de la Federació Catalana sobre el final de temporada 2019-2020 en menys de 20 hores posa noms als ascensos  del futbolcat. I entre ells, el de la Fundació Grama a Tercera

Tona, Carandell,
La UE Tona continuarà a 1a Catalana/FOTO: Eduardo Berzosa

La Federació Catalana de Futbol dona a conèixer, amb caràcter informatiu i no vinculant, els equips implicats en els ascensos de les competicions del futbol amateur català, en les categories tant masculines com femenines. El llistat es troba elaborat segons l’aplicació dels efectes classificatoris de la temporada 2019-2020, després de l’acord adoptat per la Junta Directiva de l’FCF en el dia d’ahir.

La relació és provisional, a l’espera de la publicació per part de la RFEF de la composició definitiva pel que fa a nombre i ascensos de les categories nacionals amb relació directa amb les màximes categories territorials. De la mateixa manera, es troba subjecta a la resolució de reclamacions pendents davant els òrgans jurisdiccionals.

Consulta el llistat informatiu AQUÍ.

Girona B, Juvenil, LNJ, Antonio Rivera
Segon juvenil del Girona 2019-2020/FOTO: Eduardo Berzosa

Futbol juvenil

La Federació Catalana de Futbol publica, amb caràcter informatiu, els equips implicats en els ascensos de les competicions del futbol juvenil català, en les categories territorials tant masculines com femenines. El llistat es troba dissenyat segons l’aplicació dels efectes classificatoris de la temporada 2019-2020, després de la resolució adoptada per la Junta Directiva de l’FCF en el dia d’ahir.

La relació s’ha de considerar com a provisional, donada l’existència de diferents procediments jurisdiccionals que es troben pendents de resolució.

Consulta el llistat informatiu AQUÍ.