El Prat s’abona a la llarga distància

La petició del Prat era lògica: qualsevol rival que toqués en el sorteig de promoció d’ascens valia, però, després de viatjar a Ceuta, millor que fora un pròxim. I el sorteig es va oldivar i ha tocat el Tamaraceie de Las Palmas

Prat
El gol de Sergi Moreno a Ceuta val por/FOTO:

El tècnic de la AE Prat Pedro Dólera no tornarà a demanar cap rival ni mostrar obertament un desig quan se li pregunti. Així va passar quan van superar aquest passat diumenge al Ceuta i només va demanar que fos un contrari pròxim perquè els afeccionats es poguessin desplaçar.

Dita i, ja se sap, va sortir tot el contrari. Aquest diumenge en el Sagnier es jugarà l’anada de la promoció d’ascens a segona B mentre que el diumenge 16 serà en el Juan Guedes de Las Palmas.

“No podem jugar, a més, a una altra hora per reglamentació”, recorda el president  Luis Quiñonero pel que la calor que pot donar-se a les 12 hores es presenta important. De qualsevol manera no serà el major rival: “així ha vingut i així cal acceptar-ho encara que potser, si passem, en la tercera eliminatòria ens toqui anar a les illes Fiji”, afeigeix.

La part positiva és que el Prat va tornar de la seva visita a l’Alfonso Murube sense lesionats i sense part d’accidents, ja que alguns seguidors locals van mostrar una pèssima educació. Per això, Quiñonero agraeix “el gran treball de la Policia Nacional, ja que es van esforçar perquè no passés res i li ho agraïm”

Tamaraceite, un dur rival

El conjunt canari va acabar com a líder del grup 12 de Tercera Divisió, està dirigit  per Chus Trujillo, ja va caure en la primera eliminatòria enfront de la Penya Esportiva d’Eivissa per un gol en el minut 105.