El Cornellà colpeja primer al playoff

El Cornellà ho ha tornat a fer. Contra tot pronòstic, i quan la cosa pintava pitjor, els verds han capgirat un marcador que semblava inalterable. El Nou Municipal, ple de gom a gom, va ser un més en el triomf i no va deixar de creure fins al final. Fins a deixar-se l’últim alè

VICTOR LLUCIÀ @VictorLlucia 
Cornellà
Pep Caballé mou passions/FOTO: Victor Llucià

La primera ocasió de perill va ser pel Cornellà que, amb un cop de cap de Goldar, va poder obrir la llauna en els primers minuts de joc. La Ponferradina, tot i capitalitzar la possessió de la pilota, era incapaç de generar perill sobre la porteria de Ramon.

Tot i això, la Ponfe ha pogut marcar a pilota aturada. En una falta lateral, el Cornellà ha tret una pilota de la mateixa línia.

La segona meitat no ha pogut començar pitjor pel Cornellà. Ramon ha fet una aturada espectacular i, en el servei de cantonada posterior, Óscar Sielva s’ha avançat a tota la defensa local per inaugurar el marcador. El Cornellà, lluny d’enfonsar-se, ha buscat ràpidament l’empat. I qui l’ha trobat el capità verd, Pep Caballé. I és que ‘”no podrán con él” com li canta la graderia del Nou Municipal.

Un golàs clau

Quan els dos equips firmaven les taules, la Ponfe ha regalat una falta lateral. Agus Medina no ho ha desaprofitat i ha clavat la pilota a l’escaire per fer embogir el Nou Municipal. Espera ara El Toralín, però el Cornellà ja ha fet la feina al partit d’anada.