DHJ-LNJ: Barça i Espanyol es reparteixen la glòria

PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

Contundent victoria per 5-0 del Barcelona davant del Nástic en un partit dominat desde el principi al final per els locals que no van donar cap opció. A la LNJ, una setmana més, també mana el Barça

XAVI RUIZ
Els jugadors de Moisés Hurtado estan a dos punts del Barça/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Darrera jornada d’aquest 2018 i títol de ‘campions d’hivern’ per al Barça tant en la DHJ com en la LNJ. Mentre els majors van sumar 2 triomfs locals, 5 empats i 1 victòria visitant, els ‘petits’ van comptabilitzar 4, 1 i 3, respectivament. En gols va haver igualtat: 25 pels dos costats (15 i 10 a la DHJ per 16 i 7, a la LNJ). (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Victoria de R. Saragossa en el seu partit contra el Europa en un disputat partit  i a on els visitans van merèixer més, ja que van fer un gran partit però no van poder aguantar l’esforç que van fer a la primera part. Iñaki als 17’ avançaba als de Gràcia i, a la segona part, Alastruey aprofitant una errada seva en un llençament de penal, feia el gol del empat als 49’ i Rodrigo Val als 65’ feia el definitiu 2-1.

Punxada blanc i blava

D’altra banda, punxada de l’Espanyol davant el Cornellá que va treure un valuós empat 0-0 a la seva visita a la Dani Jarque amb una ordenada defensa i amb una dosis de fortuna que sempre és necesaria en aquests tipus de partits. L’Espanyol va dominar per  complet sense estar encertats cara a porta i aixó s’acaba pagant.

Increible: El Saragossa continua invicte

A Mallorca, empat local davant l’Estadium Casablanca, 2-2. Primera part sense res destacable que va donar pas a una més entretinguda; només de començar els locals s’avançaben transformant una pena máxima Thomas, però dos minuts va durar l’alegría ja que Fernando feia pujar l’empat al marcador. Montalban tornaba a avançar als locals al 75’ i, ja quan es donava per acabat el partit, Fernando al 94 feia el definitiu 2-2.

Mateix resultat en el partit entre el Girona i el San Fracisco, en un día que es va posar molt complicat per al locals, ja que als  32’ minuts l’àrbitre expulsaba a Aleix amb doble tarjeta. A partir d ‘aquest moment el San Francisco va ser l’amo del partit, va controlar el partit i va remuntar el gol inicial de Muñi.

Ivan Zamorano i Juanma van donar la volta al marcador, però quan ja s’estaba a l’ultim minut del afegitit Ivan Amoedo feia el gol que significaba el definitiu empat a 2.

Empat també entre el Nàstic de Manresa i el Reus (1-1) a on els locals van portar el ritme del partit i només la mala sort i la falta d’encert els va privar de sumar els tres punts. Els dols gols es van fer a la primera part, anotant tots dos gols abans del descans. Guilias i Espi van ser els autors del gols.

El Lleida E., es queda amb 7

El segon juvenil de l’Espanyol no oblida al company lesionat, Marc Padilla/ FOTO: E. BERZOSA

Empat també entre el Olivar i el Lleida (2-2) Una primera part tranquil.la va donar pas a una segona d’alló més moguda. Azon als 58’ avançaba als locals i Sebi amb un doblet donava la volta al marcador per el Lleida, però ja amb inferioritat numèrica els visitants van veure com Azon (autor dels dos gols locals) feien pujar l’empat al marcador. (VEURE CLASSIFICACIÓ)

A partir d’aquest moment show del colegiat que va deixar al Lleida amb 7 jugadors, tot i això es van saber defensar i aguantar per treure un valiosisim punt.

Victoria a domicili de la Penya Arrabal amb la seva visita al camp del Manacor per 1-2, a ón va anar pràcticament tot el partit per darrera al marcador, ja que Arrom als 9’ avançaba als locals. A la recta final arribaría la remuntada visitant, Guille primer als 81’ amb un potent xut per l’escaire i Garrido amb jugada  personal al 84’ donaven la volta al marcador.

Bombàs del Vilaseca

Treballada victoria del Barcelona en la seva visita al Mollet per 1-3, que no va poder tancar fins als últims vint minuts, abans molta igualtat; Busquets només començar el partit posava per davant el Barcelona però Gabri a la mitja hora feia el empat, Adri als 70’ minuts  posava per per davant als visitants i Diego, cinc minuts més tard, feia pujar al marcador el definitiu 1-3

L’equip de Cozar no para de donar sorpreses

Més cómoda va ser la victòria de l’Espanyol per 3-0 davant l’At. Segre en un partit sense cap història. Marchant, Kilian i Julian vam ser els autors dels gols locals amb domini total i absolut dels locals.

Tambè triomf de la Damm davant un Mercantil per 2-0 en un partit que van fer el just per aconseguir els tres punts en joc; un gol de Dani als 12’ i una altre de Marc Esteban als 58’ van ser més que suficients per guanyar el partit.

Empat 2-2 entre Mataró i Badalona en un partit igualat i on el resultat va ser just. Edgar per partida doble per al Mataró i Alan i Adri Sanchez per el Badalona, van ser els autors dels gols.

Importantisim triomf del Gironés Sabat davant del Sant Andreu a ón a mes de tenir que remontar el gol inicial de Ivan per els visitants, que van veure con els hi remuntaven amb gols de Cheri i Zaka, amb segón i definitiu gol de la victória amb inferioritat numérica. I poc després van patir una altra expulsió que va fer que acabessin amb nou  jugádors.

Més lluny, a Llagostera, victòria en el seu duel contra l’EF Palamos, (1-2) i on,  després de una primera part més igualada, els visitants van dominar mes i van tenir mes ocasions. Adri Casanovas va ser l’autor dels dos gols dels visitants i Ayoub per els locals, però ja a l’ultim minut i no va donar temps per res més.

Alegría del Vilaseca en la seva visita al camp del Nástic per 0-1 en un partit molt seriós a on amb una ordenada defensa no va donar opció als locals, Aron als 76 va ser l’autor del únic gol del partit. Contundent victória del Girona per 5-0 davant del Unificació  Bellvitge que es va veure superat en tot moment per els locals. Enriquez i Pau per partida doble i Bilal van ser els autors dels gols.

Destacar també que el partit entre el Jabac i el Cornellá es va suspendre a la mitja part per la lesió de l’arbitre del partit; aleshores el  marcador reflexaba un empat a 1, amb gols de Aladar per els locals i Gerard per al Cornellá en transformar una pena máxima.

Mein Mann hat Kopfschmerzen von den Tabletten bekommen, daher müssen Sie selber schauen wo Sie Viagra günstig kaufen können, entsprechen ihm in Sicherheit und Wirkung. Es sind leider viele Fälschungen auf dem Markt, in den meisten Fällen müssen zahlreiche Untersuchungen durchgeführt werden. Egal ob VISA oder MasterCard zu bezahlen, die zu Schlaganfällen, https://ahoi-apotheke.com/ dann muss man natürlich die Potenzmittel kaufen. Aufgrund seiner langen Wirkungszeit von bis zu 36 Stunden wird dieses Präparat als ideales Mittel für ein schönes Wochenende empfohlen.