Duel d’invictes a Mollerussa

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!

Si la setmana passada era Nou Barris on es jugava el ‘Partit de la Jornada’ de #1cat2, anotin el duel Mollerussa-Manresa per a aquest diumenge. 27 partits sense perdre a casa per 32 (un KO) a domicili, respectivament

Només han sofert 1 KO en les seves últimes 32 sortides/FOTO: CE MANRESA

El comiat d’aquest 2018 és espectacular en el grup II de Primera Catalana. Ja ho va dir el tècnic del Mollerussa, Josep María Turull: “Estem acostumats a jugar el Partit de la Jornada cada setmana”. I això va passar. Després de 56 xocs invictes van caure a Nou Barris davant la Montañesa, i ara els toca rebre al Manresa, segon, amb tres punts i un partit menys.

La pàgina web dels blaus i vermells ofereix una informació excel·lent: tres victòries locals i dos empats és el balanç dels enfrontaments directes entre els dos protagonistes, és a dir, mai ha guanyat el Manresa al Pla d’Urgell, menys en un duel de Copa Generalitat (1986). Un altre al·licient més.
Com reaccionarà el Mollerussa després del KO de Nou Barris/ FOTO: CE MANRESA
El Mollerussa, a qui caldrà veure si l’ha afectat el KO davant la ‘Monta’, porta 27 partits seguits sumant punts mentre els visitants només han sofert 1 KO en les seves últimes 32 sortides (un llunyà 24 de Gener 2017). Invicte el conjunt de Terés en el seu fortí i invicte l’equip de XX lluny del Congost –només han disputat dos partits amb el nou entrenador a la banqueta i han aconseguit un triomf i un empat).

Val la pena recordar també que els manresans han marcat 18 gols fora de casa en els seus 7 partits mentre que han encaixat 9; per contra, els ilerdencs han encaixat 4 en 7 partits (3 els hi va anotar el Viladecans) mentre que han marcat 9.

Aquesta trobada dominical serà punt de referència també per a Montañesa (tercer, 29 punts, que es desplaça al Municipal de Gardeny davant el Lleida B) i el conjunt de Raúl Paje (quart, 28 punts, que se la juga davant el Borges Blanques).

                            PARTICIPA I GUANYA LA CISTELLA DE BENITO SPORTS!