DHJ-LNJ: Cap de setmana nefast per al Barça

Segon KO del curs del FC Barcelona davant d’un invicte Saragossa (DHJ) i espectacular triomf del Girona a la Dani Jarque; a la LNJ, urpada del Jàbac a la Joan Gamper

XAVI RUIZ
Remuntada i triomf per al Jàbac a la CE Joan Gamper

Espectacular partit entre el R. Saragossa i Barça en que els locals es van imposar per 2-1, la igualtat va ser la tònica del partit en el qual es va decantar a favor de qui va estar més encertat. Ja,  als 2’, s’avançaven els locals per obra de Puche, abans de la mitja hora empatava per el Barça Anssu; a partir d’aqui ocasions per tots dos i ja a la segona part Jaime feia el que seria el resultat definitiu als 52’. El Sarragossa es va defensar amb ordre tot i que els blaugranes van tenir ocasions per poder empatar, marcador que ja no es va moure. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Poc abans, gran partit ens van deixar l’Espanyol i el Girona a on els visitants van donar la sopresa i es van endur els 3 punts. Partit emocionant i disputat entre dos equips que no van especular en cap moment i que van sortir a donar la cara i a on va guanyar el que va estar més encertat; en aquesta ocasió va ser el Girona en transformar un penal Ilyas als 65’.  Victoria del Mallorca per 1-0 davant el Nàstic de Manresa, bon partit dels del Bagès a on una errada defensiva va impedir que sumesin a la seva visita al camp d’un dels favorits, bon plantejament defensiu, bones sortides a la contra que va estar a punt de donar el seu fruit.

Empat sense gols (0-0) en el derbi entre Reus i Nastic de Tarragona, no van faltar les ocasions en un dúel intens i emocionant en el qie qualsevol dels dos equips podían haber guanyat, però la falta d’encert va privar de que cap dels dos marxes amb els tres punts. Empat 1-1 entre Cornella i Manacor, es van avançar els visitants amb un llençament llunyà d’ Alex, a partir d ‘aqui el control i el pes del partit el va portar el Cornellà que va empatar als 43’ per obra de Toni Badia. La segona part va seguir amb la mateixa tónica, control, domini i ocasions per als locals a on nomès la falta d’encert en unes ocasions i en altres el bon partit del porter visitant  Bernat van privar-los d’una més que merescuda victoria.

El Saragossa és l’únic invicte de la DHJ/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Qui continua amb la seva ratxa sense perdre és el San Francisco i va superar per la minima  a la seva visita a la Penya Arrabal (0-1) en un partit igualat, i a on els visitants es van mostrar molt ordenats en defensa i perillosos a les contres. Empat sense gols (0-0) entre Stadium Casablanca i el Lleida E. en un partit on els visitants no van tenir gens de sort ja que si algun equip va fer mérits per emportar-se els tres punts van ser els visitans, moltes ocasions, dues pilotes al pal, gran partit del porter local Aure; les dificils condicions meteorológuiques tot això va fer que els locals puguesin sumar un punt.

Resum: 2 victòries locals, 3 empats i 2 triomfs visitants amb 8 gols anotats (4-4-).

Sorpresa a la CE Joan Gamper

Gran dúel el que es va poder veure entre Barça i Jàbac a on àapidament es va posar per davant els blaugranes amb un clar 2-0 als 26’, però un incansabla Jàbac no es va donar per vençut i abans d’acabar la primera part va aprofitar un penal per retallar distancies al minut 44 i al minut de la represa va aconseguir el gol de l empat i poc més tard per obra de Raul Perez autor de dos gols ja s’habien avançat al marcador. A partir d’aqui els locals es van volcar a l’atac peró ja no es va moure el marcador. Amb aquesta victoria l’equip egarenc adelanta al Barça a la clasificació. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

D’altra banda, victòria de l’Espanyol al camp del Gironès Sàbat per 1a 3, en un partit que no va ser tan fàcil com podia semblar pels pericos, acabant la primera part saltaba la sorpresa en avançar-se els locals per obra de Nil. Una sortida fulgurant a la segona va permetre donar la volta al marcador als 3’ de la represa obra del pitxixi de la categoria Enric Baquero i ja a falta de 11’ Juan Julian marcaba el que al final seria el resultat final

Enric Baquero és el Pitxixi de la LNJ/ FOTO: E-BERZOSA

Bona victoria de la Damm al camp del Badalona a on després d’una primera part igualada va sortir amb una marxa mes i va poder sentenciar el partit amb dos gols obra de Suarez i Aitor, a partir d’aqui es va dedicar a controlar el partit sense agafar riscos; només a les acaballes un penal transformat per Alan deixaba el definitiu 1-2. El mal estat del terreny de joc per les fortes plujes va deslluir una mica el partit entre dos equips que estan fent un bon inici de temporada

Ningú guanya a casa

Empat sense gols entre el Mollet i el Girona B, un partit on cap dels dos equips va buscar insistenmentel triomf i només a la recta final va haber emoció amb ocasions per tots dos equips. Bona victoria de l’Unificació Bellvitge al seu duel al camp de Llagostera, primera part a on l’equip local va portar el pes del partit i als 27’ s’avançava per obra de Pau.  Però a la segona part va cambiar el guió del partit i el Belvitge va avançar lineas i va anar per el partit, i va tenir els seus fruits donant la volta al marcador amb gols de Crespo, Jose i Ubon que deixaba el definitiu 1-3.

Els de Lorenzo Cozar sumen i segueixen guanyant

Partit igualat entre At. Segre i el Vilaseca, poques ocasions, molt de respecte i por per perdre el partit i a on el Vilaseca va estar mes efectiu a l’hora d ‘aprofitar les seves ocasions, un solitari gol de Oussama als 65’ va establir el definitiu 0-1. Molta igualtat tambè entre Mataró i Nàstic B, es van avançar els visitants  per obra d’Iñaki als 14’ i ja a la segona part Resta va empatar per al Mataró el que seria el definitiu 1-1. Contundent victòria del Mercantil a la seva visita a Palamós 0-4 va reflectir el marcador en finalitzar el partit,; poca historia a on els visitants van controlar i dominar Sense problemes , Poch, Ruano, Caballero i Gerard van ser els autors del gols.

El partit que habien de disputar el Sant Andreu B i el Cornella B es va suspendre per les forte plujes que van caure dissabte a Barcelona.

Resum: 0 victòries locals, 2 empats i 6 triomfs visitants amb 23 goles anotats (6-17)