La FE Palamós dóna la talla

Immersa entre els més grans de la Lliga Nacional Juvenil, la FE Palamós va decidida a donar que parlar aquesta temporada 2017-2018. Sota la presidència de Joan Pau Pérez i la direcció tècnica de Pitu Batlle, el Degà segueix fent historia

EDUARDO BERZOSA
La FE Palamós camina amb pas ferm a la LNJ/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Recentment aterrats en l’elit del futbol juvenil, la posada en escena de la FE Palamós era tot un interrogant. Després de culminar una excel·lent temporada 2016-2017, sota la direcció de Vicenç Fernández, els palamosins, que van finalitzar a la segona plaça del Grup II de Preferent, a sol 9 punts del potent Llagostera, sabien que han tingut i tenen una difícil empresa aquest curs.

I la veritat és que, ara per ara, la imatge que estan oferint és excel·lent amb només cinc jornades disputades.

Van debutar enfront del Jàbac i Terrassa (2-1), difícil compromís per començar, es van estrenar fora del Nou Estadi en Magoria amb un triomf treballadíssim davant la UE Sants (2-3), van caure enfront de l’Europa (minut 80), es van recuperar en el Ramon Farrus a costa del At. Segre (1-2) i van sumar el seu primer KO, a domicili, en el Feliu i Codina amb gol del cerveser Eloi en el 78′. Nou punts sumats de 15 disputats col·loquen als de Pitu Batlle en una envejable cinquena plaça.

Un president exemplar

Joan Pau Pérez, president FE Palamós/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

La presència de Joan Pau Pérez ha estat determinant perquè el futbol base del Degà comenci a mostrar les seves millors gal·les. No ha de resultar estrany veure al màxim dirigent del club en qualsevol dels partits que cada cap de setmana es duen a terme no només en el club sinó també fora, ja que és un assidu en molts desplaçaments. Ho viu com pocs, amb total respecte i absoluta passió i d’això es beneficien tots els equips i, per descomptat, l’entitat.

“El nostre juvenil és com si es tractés del primer equip. El cuidem al màxim, és històric que per primera vegada estiguem entre els grans de Catalunya. Ha de ser el nostre ‘viver’, confiem totalment en ells perquè d’aquí han de sortir els nostres futbolistes”, comenta el president.

Un entrenador amb ofici

Per a aquest gran projecte la directiva ha confiat aquesta campanya en Pitu Batlle procedent de L’Escala. Com a jugador va passar per L’Escala i Sant Pere Pescador i com a tècnic ha dirigit al mateix Sant Pere (2009-12), al futbol base i al primer equip de L’Escala (2012-16), al primer equip i al juvenil de l’EF Gironès-Sabat (2016-17) i al Palamós juvenil (2017-18).

Ara li toca aquest apassionant repte de mantenir al Degà en l’èlit del futbol juvenil català. Sense renunciar a red i lluitar per tot, la FE Palamós mira, especialment, al primer equip de Vicenç Fernández i, després, a quedar en el més alt d’aquesta excel·lent LNJ.

Pitu Batlle, tècnic FE Palamós/ FOTO: EDUARDO BERZOSA