La UE Olot està a un sol punt de proclamar-se campió

Jornada 36a acabada i una cosa està clara: el Sabadell B perd la categoria al caure davant del Júpiter en un duel directe, mentre que l’Olot, líder, està a un sol punt de proclamar-se campió. El Terrassa escala a la tercera posició

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
A un punt de certificar el títol de lliga/ FOTO: UE OLOT

L’Olot suma 3 punts més que treballats a casa davant del Vilafranca i està a un punt de certificar el títol de lliga quan resten dues jornades. Superaven a un Vilafranca que segurament marxava pensant que mereixia més que una derrota per 3-2. En un partit on la samarreta del trio arbitral es confonia amb la del Vilafranca, l’Olot obria el marcador al primer minut, però Aday (22′) i Gerard (30′) donaven la volta al marcador. La primera part tindria un ritme trepidant. L’Olot, amb l’1-2 en contra tornaria a avançar-se abans del descans després de dos gols ràpids. Roger (33′) i després Malagon (39′) tornaven a situar els de la Garrotxa per davant. A la segona part el Vilafranca collava i al temps afegit tindria el gol de l’empat. Amb aquesta derrota, el Vilafranca baixa a la quarta posició. (RESULTATS 36a JORNADA I CLASSIFICACIÓ)

El Peralada, després de guanyar la jornada passada davant l’Olot, aquesta perd al camp d’un Manlleu que no li quedava altra que donar la sorpresa per seguir lluitant per la permanència. Manel Sala, gràcies a dos gols en els primers 17 minuts, situava el 2-0 però a la represa, Corominas (Peralada) posava emoció aprofitant una pena màxima (53′). El Manlleu, amb les idees clares tornava a tirar d’un inspirat Manel Sala que, amb un hat-trick, liderava la victòria dels manlleuencs.

El Terrassa aconsegueix escalar de posició després d’aquesta jornada, on la derrota del Vilafranca els beneficia. Un solitari gol de Fernando Velillas, a inicis de la segona part, seria suficient perquè els egarencs aconseguissin la victòria.

Aquest diumenge no ha fet gol Nil/ FOTO: TERRASSA

Empat del Sant Andreu davant del Vilassar de Mar que els situa a un punt del quart, ara el Vilafranca. Visitaven el municipal Xevi Ramon per enfrontar-se a un Vilassar de Mar que amb 44 punts es troba en zona mitjana.

A la zona de descens, el Sabadell B, després de la seva derrota s’acomiada de la categoria i es converteix en el primer equip que perd la categoria. El Sabadell B perdia davant d’un Júpiter que guanya per segona jornada consecutiva i evita perdre aquesta jornada la categoria. Acaba la jornada a 4 punts del dissetè (equip que evitaria el descens depenent dels descendits).

Si el Manlleu i Júpiter guanyaven, també cal ressaltar la important victòria de La Jonquera, que marxava de l’Ebre amb els 3 punts. La Jonquera, fora dels tres últims llocs, aprofitava una pena màxima i Feixas (16′) obria la llauna. Al tram final, un gol de Vilà (86′) donava 3 punts a una Jonquera que lluitarà fins al final per no perdre la categoria.

Castelldefels i Montañesa perden aquesta jornada i es compliquen la situació, acabant amb 39 punts la jornada i només a 2 punts del descens directe. El Castelldefels perdia al camp del Cerdanyola amb dos gols que arribaven al darrer quart d’hora de partit. Per la seva banda, la Montañesa perdia al camp de la Pobla de Mafumet per un solitari gol de Nogueira, que deixa a la Montañesa amb expectació en els darrers dos partits de lliga.

El Santfeliuenc, amb la victòria aconseguida a Les Grasses davant del Palamós (1-0) fa un pas important per la permanència a Tercera Divisió. Un gol de Romo a l’hora de partit donava els 3 punts als d’Andrés González.

A part de l’empat a zero entre Vilassar de Mar i Sant Andreu, l’Europa-Granollers també acaba sense gols i amb repartiment de punts. L’Europa acaba la jornada amb 43 punts mentre que el Granollers amb 47.