Rafa Leva arriba per Jaume Albert al Santboià

El veterà Rafa Leva torna al Santboià per cobrir la vacant del lesionat Jaume Albert. Podria debutar aquest diumenge a Castelldefels

Rafa Leva, un gran que torna al Santboià/ FOTO:  @FClubSantboia
Rafa Leva, un gran que torna al Santboià/ FOTO: @FClubSantboia

El Santboià ha mogut peça. La situació no es podia allargar més i, després de confirmar-se la greu lesió de Jaume Albert, torna un vell conegut per ajudar a l’equip en el seu intent de tornar a Tercera. Torna Rafa Leva a un grup en el qual la història sempre deixarà gravada una data: 20 Juny 2010 (Tudela).

Aquest dia, que recorda amb estima Joan Vendrell en el seu blog, sempre anirà parell a aquest experimentat porter que fa història en el futbol català. Leva va començar la temporada al Masnou de Miguel López encara que incompatibilitats horàries li han retornat al Baix Llobregat. El seu debut pot arribar aquest diumenge en Els Canyars davant el Castelldefels, un partidàs per començar.

APLAUDIMENT A JAUME ALBERT

Per a Jaume Albert  ja s'ha acabat la temporada/ facebook.com/FCSANTBOIA/
Per a Jaume Albert ja s’ha acabat la temporada/ facebook.com/FCSANTBOIA/

El Santboià, per la seva banda, mantindrà la fitxa dels seus tres porters en nòmina. Al costat de Leva, seguirà Àlex Espinet, qui ha complert molt bé en aquests primers partits del 2016, i el lesionat Jaume Albert . El seu últim partit va ser el 29 de novembre contra el Sant Ildefons, tot i que jugava lesionat i infiltrat des del 27 de setembre, contra l‘Amposta amb trencament al supraespinós d’una de les seves espatlles.

Jaume Albert ha pagat aquest generós esforç i s’ha acomiadat de la temporada encara que l’afecte de tot el grup és la millor medicina per al seu desitjat retorn.