13é Torneig CFU Mira-sol Baco i 1r Memorial Eufrasio Montiel

Els dissabtes 6 i 13 de juny es disputarà a la ZEM de Mira-sol el 13è Torneig del CFU Mira-sol Baco-I Memorial Eufrasio Montiel. Com el seu nom indica, enguany el torneig serà homenatge al desaparegut Eufrasio Montiel, un dels fundadors de l’entitat a la dècada dels 70

Torneig Mira-sol 2015
Torneig Mira-sol 2015

La competició es disputarà de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda en modalitat de F7 i les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Un total de 36 partits, 10 clubs i competicions en format de triangular. A més dels diferents equips del conjunt mirasolenc, també hi seran presents el CP Sarrià, la UE Rubí, la EF Sabadell, el CF Ripollet, el CF Matadepera, el Cercle Sabadellès, l’UD Molletense, el CF Santa Eulàlia de Ronçana i l’Olímpic la Garriga.

En d’altres edicions també s’havien fet d’altres categories de futbol 11, però enguany s’ha decidit fer-ho només en categories de F7, com ja es va fer en l’edició anterior. El torneig serveix per posar fi a la temporada esportiva del club mirasolenc, tot i que oficialmente el club tancarà les portes per gaudir de les vacances d’estiu el dissabte 20 de juny, quan celebrarà una butifarrada popular a partir de dos quarts de cinc de la tarda (17:30), en el conegut com Día del Soci del CFU Mira-sol Baco. El punt de trobada serà el carrer Roser de Mira-sol, al costat del Casal de Mira-sol.