Xavier Llastarri és l’escollit

El president del Reus és, des d’ahir, el nou representant dels clubs catalans de Segona B. Ahir vuit dels 10 equips de la categoria es van reunir amb Andreu Subies a la seu de la FCF

JORDI MESTRES
El president Subies, amb els diferents representants dels clubs catalans de Segona B // FOTO: FCF
El president Subies, amb els diferents representants dels clubs catalans de Segona B // FOTO: FCF

La reunió de clubs de Segona B celebrada ahir al carrer Sicília va deixar alguns acords interessants. El més destacat, sens dubte, és el canvi de portaveu. Xavier Llastarri (Reus) substitueix a Miguel García (L’Hospitalet), com a representant dels clubs catalans de la categoria de bronze. Així ho van decidir Sabadell, Lleida Esportiu, Reus, L’Hospitalet, Espanyol B, Olot, Cornellà i Pobla de Mafumet. Barça B i Badalona no van assistir a la reunió.

Els mateixos clubs com la FCF, defineixen la reunió com una oportunitat de parlar de la competició i compartir inquietuds comunes. Com per exemple, el tema de les Inspeccions de la Seguretat Social, que segueix present al futbol de bronze. Tanmateix, es va parlar també de la Copa Catalunya, així com de l’inici de la competició.

I és que, com és habitual, les dues primeres jornades de Segona B s’hauran de disputar a partir de les 18:30h. L’Hospitalet-Villarreal B ja té horari confirmat i és qüestió de dies que la resta de clubs confirmin els seus. El que no està tan clar és el tema televisiu. Ahir no es va quedar en res i l’assumpte queda pendent de tancar en properes reunions.