Xavi Pluvins: “Aquesta Tercera no m’agrada”

Ho té clar i ho diu molt alt. A Xavi Pluvins no li sembla massa bé que aquest Grup V de Tercera Divisió es subdivideixi en dos grups encara que pugui entendre tots els inconvenients que, sens dubte, existeixen

@EduardoBerzosa3
Pluvins, Vilassar
El migcampista barceloní parla molt clar // FOTO: Pedro Salado

Migcampista de categoria, Xavi Pluvins iniciarà aquest curs la seva segona temporada al Vilassar de Mar després de set anys repartits des de la UDA Gramanet, Sant Andreu, Prat (Segona B), Europa i FE Grama. Trajectòria intensa i només 26 anys per a continuar jugant a futbol. La temporada passada la va tancar amb 25 partits jugats (sobre 27 i 22 com a titular) i 2 gols anotats.

Com veu Xavi Pluvins la Tercera aquesta temporada 2020-2021 i el maleït COVID present entre nosaltres?

Aquesta Tercera Divisió, sincerament, no m’agrada. No m’agrada com volen subdividir el campionat en dos, ja que el bonic era poder jugar i competir contra la totalitat d’equips de la categoria. Quant al tema del COVID està fent variar tot, tant les pretemporades com l’inici de la competició però, encara que és difícil, crec que hem d’aprendre a conviure amb el virus, ja que per desgràcia, fins que no hi hagi una vacuna, estarà sempre entre nosaltres. Si prenem les precaucions necessàries podem competir i realitzar la temporada el més normal possible dins de la nova normalitat

Parla’ns una mica de les aspiracions del Vilassar, del nivell de la categoria i dels rivals més forts, si us plau.

A nivell Vilassar de Mar ens prenem aquesta temporada com un repte, ja que la temporada passada, fins que el COVID ho va permetre, estàvem realitzant un gran any i per sort aquesta temporada hem renovat el 85% de la plantilla. Això farà més fàcil l’adaptació als nous i sobretot poder donar continuïtat a una idea de joc que el míster Peque ja ens va imposar l’any passat. A més veig a l’equip amb moltes ganes de fer el que més ens agrada després de 5 mesos sense poder trepitjar un camp de futbol. Espero i desitjo que puguem començar la competició per a poder demostrar que aquí hi ha grans jugadors però sobretot un molt bon equip.

Quant als rivals…

Els equips que veig més forts són els que a priori cada any han de lluitar per fer playoff. El Terrassa que manté el bloc, l’Europa perquè crec que s’ha reforçat bé, Sant Andreu, encara que hagi tingut moltes baixes, sempre acaba tenint una gran plantilla i una afició que els empeny a aconseguir els objectius. A més, estan Pobla de Mafumet i Girona B, filials que s’han reforçat molt bé i segur que també donaran molt a parlar.

“Tots els jugadors volem tenir un protocol pautat i segur”

Primera opció, Terrassa?

Si. El Terrassa ja tenia molt bon equip l’any passat, ha aconseguit mantenir el bloc i fitxar bé. A priori, òbviament, crec que ha de lluitar pel campionat però la Lliga és llarga i cap camp ni cap equip és fàcil, així que ja veurem.

Tothom sembla estar d’acord en que el major rival es diu COVID encara que també s’ha trobat a faltar la unitat dels jugadors

El tema del COVID és molt complicat i tothom té el seu parer en funció de si té família, persones de risc, treball, etc. El que és clar és que tots els jugadors volem tenir un protocol pautat que ens asseguri la màxima seguretat per a poder jugar al futbol. Al final també és cert que el risc de contagi és alt, però igual que ens podem contagiar en qualsevol altre lloc si no prenem les precaucions necessàries. Com dic, no és gens fàcil tractar el tema, però sí que considero que no tenir un protocol d’actuació, no saber els grups, ni el calendari ni l’inici de la competició dóna peu al fet que puguin haver-hi molts punts de vista diferents i es crea aquesta possible falta d’unitat entre jugadors de la qual parles.