Xavi Molist: “Aquest equip té gana des de la pretemporada”

El tècnic líder de la Primera Catalana (Grup I) no té suficient encara que, amb 9 jornades disputades, l’Horta només ha deixat escapar 5 punts, gràcies, en bona part, als 10 gols sobre 21 de Sergi Arranz

@ManuelSeguraM
Xavi Molist, al capdavant de la UAt Horta / FOTO: @btvesports
Xavi Molist, al capdavant de la UAt Horta / FOTO: @btvesports

Hores després d’haver superat al Martinenc en un derbi sempre interessant, Xavi Molist repassava una vegada i una altra un duel que va acabar en victòria, una més, la setena d’aquest inici de curs, després de l’única derrota enfront del filial del Llagostera la jornada anterior. El tècnic del líder UAt. Horta sap que la temporada només ha fet que començar i bé fa a aplicar-se una bona dosi de serenitat.

“Sorprès no estic, ja que es veia en la pretemporada. Aquest equip té gana, els exigeixo molt, és veritat, entrenem sessions de més de dues hores, la qual cosa no crec que facin molts equips, i ho fem molt fort”, comenta aquest gironí que va acabar en el Feliu com a futbolista i va començar en el mateix Feliu la seva etapa tècnica. En resum. “No estem per passar l’estona sinó que ens exigim tots”.

Pendent dels xocs pendents del seu immediat rival (Andorra), una de les claus per estar a dalt pot passar per “intentar fer el millor partit quan toca”. La màxima que ‘no passa res si es perd’ no val per Molist, ja que “sempre passa. Sempre és important sumar alguna cosa. Porto dues vegades vist el partit davant el Martinenc i els meus auxiliars també ho han repassat individualment”

Conscient que “el límit se’l posen els meus propis futbolistes”, sap que tot “es juga en els cinc últims partits” i “si t’adorms, estàs mort. A hores d’ara havien equips l’any passat a dalt i van acabar patint. Jo tinc un equip amb molta qualitat i compromís i cadascun ha de millorar sempre en cada partit”.

SERGI ARRANZ ÉS UN MÉS

Difícilment podria dir una altra cosa encara que el golejador de l’Horta, Sergi Arranz, sumeix una desena de gols sobre el total de 21 anotats. “L’equip va a buscar-lo, però a mi també m’agrada que marquin altres futbolistes”, comenta l’entrenador del Feliu qui admet la condició del golejador “i viu d’això”, però hi ha uns altres com “Marçal, Aimar, Quique, Xavi Torrent, el seu substitut natural. Ja sabem que Sergi Arranz surt en totes les portades, però l’important sempre és que l’equip guanyi”