Xavi Calm iguala les xifres de Jordi Roger

El Cornellà suma 32 punts, la seva màxima puntuació en una primera volta al grup 3 de Segona B. La història continua al Nou Municipal

JORDI MESTRES @jordimestres7
Xavi Calm fa història a Cornellà // FOTO: UE Cornellà

Sembla inversemblant, però és ben cert. La temporada passada el Cornellà va fer play-off d’ascens a Liga 123 i aquesta sembla que l’objectiu no és cap altre que repetir la gesta. Sense Jordi Roger a la banqueta, però amb Xavi Calm l’equip verd ha sumat tants punts (32) com en la primera volta del curs passat. Aquesta xifra, juntament amb els 28 sumats a la segona part del campionat, va permetre a la plantilla que dirigia Jordi Roger fer història. Ara el seu segon aleshores dirigeix la nau… i sembla que amb el mateix èxit.

I és que la victòria a Pinilla contra el Teruel per zero gols a dos deixa el Cornellà com a quart classificat del grup 3, empatat a punts amb l’Hércules. La xifra és idèntica a la de la temporada anterior, però amb alguns matisos. El Cornellà de Jordi Roger va guanyar més partits (10 per 8), però també va patir més derrotes (7 per 3). Tot i tenir Enric Gallego fa un any, els gols marcats no difereixen tant d’una temporada a l’altra (27 per 24), però sí s’ha millorat la quantitat d’encaixats (22 fa un any, 18 ara).

Molt meritòria la transició que ha fet Xavi Calm, com el que va aconseguir un Jordi Roger que segueix triomfant. En aquest cas a Cádiz, amb una Balompédica Linense que només ha perdut dos partits – l’últim el passat cap de setmana contra el líder Cartagena – en tota la primera volta. No deixa de ser curiós que els 33 punts sumats per l’equip andalús superin per un els 32 del Cornellà les dues properes temporades. Qui sap si Jordi Roger i Xavi Calm es poden trobar en un eventual play-off d’ascens. Ara mateix, com veuen, no és una idea gens agosarada.