Vladys Kopotun només sap marcar gols

Tres jornades, 5 gols, cap de penal, i màxima referència golejadora de Primera Catalana per a l’ucrainés del CE Sabadell B, Vladyslav Kopotun. Ja el curs passat va ser el màxim realitzador de Segona Catalana

Es diu Vladyslav Kopotun, és ucraïnès i un gran golleador // FOTO. Ràdio Sabadell
Es diu Vladyslav Kopotun, és ucraïnès i un gran golleador // FOTO. Ràdio Sabadell

El Sabadell B és un dels tres equips de Primera Catalana que acumulen tres victòries en les tres jornades de competició al costat de L’Escala i Reddis encara que compta amb el màxim realitzador, Vladys Kopotun amb 5 gols. Extraordinària proporció de 1,7 per partit que pot endur al filial arlequinata somiar amb objectius més ambiciosos.

Kopotun, màxim artiller del conjunt vallesà aquesta passada temporada, segons informa Ràdio Sabadell, amb 25 dianes, mostra un olfacte impressionant.

KOPOTUN I CARLES, AMBICIOSOS

Ara com ara, aquest davanter nascut en la localitat de Kovel encara que ja amb història a Catalunya, ja ha aconseguit superar a rivals com San Mauro (2), Tàrrega (1) i Horta (2). És clar que la seva ambició no té límits.

Com tampoc té límits el porter Carles Segura amb 3 gols rebuts “L’aspecte defensiu era el que més havíem de treballar. Tenim molta qualitat ofensiva però al darrere semblava que podíem patir més i portem dos partits que ho estem treballant molt bé. Potser el dia del Tàrrega, ells amb un de menys i sent un rival a priori de la part baixa, podia ser més factible, però l’Horta és un gran equip i hem jugat amb solvència. Ens han generat molt poc i és per estar-ne orgullosos”.

El porter del filial assegura a Ràdio Sabadell que “no sabem encara on tenim el sostre ni ho volem saber, ni aquesta setmana, ni la següent, ni l’altra. Quant més s’allargui la ratxa, millor; dins del camp hem tingut la sensació de ser clars dominadors del joc des del principi i fins al final”.

Aquest pròxim dissabte arriba a les instal·lacions Olímpia un interessant Unificació Llefià (dissabte 18.30 h.).