Visita especial per a molts de l’Hospi a Tarragona

Fins a cinc jugadors, a part del tècnic Kiko Ramírez, estaran aquest proper diumenge en el Nou Camp de Tarragona en el partit que enfrontarà a l’equip riberenc amb el Nàstic. Visita especial encara que en el camp s’oblidi tot

Kiko Ramírez, tècnic del CE L’Hospitalet /FOTO: ÀLEX GALLARDO

Eric Via, Aleix Coch, José Ángel Bueno, David Haro, Javi Martínez i el mateix entrenador de l’Hospi. Kiko Ramírez, tornaran a Tarragona, una plaça on la majoria guarda tot tipus de records. Partit d’alta volada entre dos aspirants a jugar la promoció, amb dos pressupostos ben diferenciats i sempre favorable als grana, encara que això després ho han de demostrar. Amb només vuit punts de diferència, i solament vuit perquè fa sis jornades eren moltíssims més, tots dos equips poden regalar una gran trobada als aficionats que, com sempre, acudiran en bon nombre.

Amb el record del partit de la primera volta, que va decidir David Rocha en el minut 101, els riberencs es desplaçaran amb ganes de revenja i per seguir aquesta gran ratxa de sis partits consecutius sense conèixer la derrota. Els de Vicente Moreno sumen quatre triomfs consecutius, l’últim en el Narcís Sala amb fenomenal actuació del porter Manolo Reina. Aquest serà un altre punt atractiu en el partit doncs juntament amb Carlos Craviotto són dos dels millors porters de la categoria.

Però com indicàvem anteriorment serà un dia especial per al tècnic i cinc futbolistes. A Kiko solament li van deixar treballar quatre mesos en el primer equip grana i això va guanyar l’Hospi des del passat octubre del 2013. Entre els futbolistes cal destacar el viatge d’anada i tornada de David Haro, tot un golejador a qui el Municipal de la Feixa Llarga se li dóna molt millor i on es confia a cegues en el seu treball. Tant Eric Via com Aleix Coch, José Ángel Bueno, i, per descomptat, Javi Martínez van signar aquesta temporada. Ara tenen una gran ocasió per demostrar que es van equivocar en el Nàstic deixant-los marxar.