Vilanova del Camí no surt de la seva sorpresa

El partit Vilanova del Camí-FAF L’Hospìtalet (Segona Catalana Grup III) va ser suspès en el 70′ “per problemes amb el linier i la graderia local”. Així ho admet el club local, sorprès perquè el col·legiat era també de la ciutat riberenca

Primer equip del Vilanova del Camí abans d'enfrontar-se a la FAF L'Hospitalet // FOTO. Vilanova Camí
Primer equip del Vilanova del Camí abans d’enfrontar-se a la FAF L’Hospitalet // FOTO. Vilanova Camí

@ManuelSeguraM

És normal que un partit entre un equip de l’Anoia (Vilanova del Camí) i un de L’Hospitalet (FAF), sigui dirigit per un àrbitre de la ciutat riberenca?. Per al director dels col·legiats, ‘Rambo’ Moreno Delgado SÍ perquè això va passar aquest passat diumenge.

I el xoc, amb 0-1 al marcador, es va suspendre en originar-se un incident entre algun aficionat de la graderia i un dels assistents. Un parell d’empentes lleus van obligar a parar el partit i deixar els 20 minuts restants per a decisió del Comitè.

VILANOVA DEL CAMÍ, SORPRESA

Va ser molt surrealista, ja que un àrbitre de L’Hospìtalet ens va venir a xiular contra un equip de L’Hospitalet encara que ens hem assabentat aquest dilluns perquè primer només deien que era del Baix Llobregat”, declara el president local Carlos Fernández a Futbolcatalunya.

Segons el màxim dirigent, que es va comunicar amb un empleat de la FCF aquest dilluns per a saber els passos a seguir –el directiu Banderas de la Catalana era present ja que es el president de la Fundació Academia F. L’Hospitalet-, encara sort que “tenim proves de vídeo del que va passar”.

PRENDRAN MESURES

El primer és “condemnar qualsevol acte violent i prendrem les nostres mesures perquè no es repeteixi”. Encara més, “no deixarem entrar mai més als qui van insultar des de la graderia”.

El màxim dirigent del Vilanova del Camí, que va ser present a la redacció de l’acta d‘aquet partit de Segona Catalana 3 al costat dels tres col·legiats, va observar “clares discrepàncies entre l’àrbitre i el linier que parlava d’agressió. A més, parlava de què es tractava d’un aficionat local, però l’àrbitre principal, no el tenia clar”.

A partir d’ara “presentarem escrit d’al·legacions” encara que “no justificarem mai cap agressió de la graderia”.

ÀRBITRES DE L’HOSPITALET

El partit es va suspendre amb dues expulsions locals i un gol anul·lat per als de casa i ara caldrà esperar decisions de Competició. “Nosaltres gravem els partits per a evitar dubtes. Ens van anul·lar un gol de bogeria i en la primera expulsió el nostre jugador va tocar la pilota”, afegeix.

Els 200 espectadors presents a Can Titó “no ha vist una cosa així mai. Jo els vaig preguntar d’on eren els àrbitres i es van quedar parats…. al final van dir que eren del Baix Lobregat. La sorpresa ha arribat avui en dir-nos que són de L’Hospitalet, és estrany