Vilajoana confia “donar trempera” a l’Europa

Amb moltes ganes de treballar i d’arribar molt a dalt –”play off”- aterra en el primer equip de l’Europa, que no jugarà els Històrics, David Vilajoana

Presentació del nou tècnic del Europa, Vilajoana /FOTO: PE CALIU GRACIENC

El nou tècnic de l’Europa David Vilajoana arriba amb totes les ganes del món al primer equip del CE Europa. Acompanyat en la seva presentació oficial pel president de l’entitat Víctor Martínez, el nou responsable de la banqueta gracienca promet “deixar-nos la pell en el camp” i mostrar “personalitat” amb la participació notable de “gent de la casa”.

Després d’unes primeres paraules de reconeixement per part del president en les quals va recordar l’extens historial escapolat de Vilajoana, el nou entrenador va confirmar que no jugaran en aquesta propera edició dels Històrics perquè li varia la seva programació, i no va amagar que “l’objectiu és arribar al play off i estar a les places de dalt”.

Per això compta “amb gent de la casa. És un gran repte i sé que l’Europa és molt exigent”. Va recordar amb afecte a Manolo Márquez i va exposar que el seu equip ha de practicar “un futbol ràpid, ambiciós, mirar cap endavant i que la gent se senti orgullosa. Intentarem no avorrir a la parròquia”.

En definitva, Vilajoana desitja comptar “amb una plantilla que s’ajusti al nostre perfil, amb més participació de joves i experiència”.