Vilafranca i Peralada, deu minuts finals d’estudi

Serviran poc les estadístiques o només estaran per a trencar-les, però aquí estan i a la 3RFEF5 queda demostrat que Vilafranca i Peralada obtenen diferents resultats en els últims deu minuts reglamentaris

Héctor Simón sap transmetre al grup i no ha encaixat ni un gol entre els minuts 80-90 // FOTO: CF Peralada

El Vilafranca no ha fet un gol en els minuts compresos entre el 80′ i el 90′ (més afegit) mentre el Peralada no ha encaixat cap en aquest espai de temps. Curiositat, anècdota o un detall, els d’Ivan Moreno estan situats a la quarta plaça de la classificació mentre els d’Héctor Simón són segons.

Aquesta mateixa realitat marca que, mancant una jornada per a acabar aquest nefast 2021, i a dos de la primera volta, l’Olot d’Albert Carbó ha aprofitat el temps i ha golejat en 7 ocasions en aquest espai final.

Gols encaixats els últims minuts de partit (80-90') // FONT: DATTITUDE
Gols encaixats els últims minuts de partit (80′-90′) // FONT: DATTITUDE

VILAFRANCA I PERALADA, DIFERENTS POLS

Als garrotxins els segueixen en aquesta insistència L’Hospi i Peralada i Sant Andreu, amb 5 mentre que amb 4 apareixen FE Grama, Guineueta, San Cristóbal i Vilassar de Mar.

I, atenció a les dades de Dattitude, perquè el seu repàs a les jornades 1-15 presenta el Peralada com a referent perquè no han rebut ni un sol disgust en aquest temps. Només han vist superada la seva porteria en 1 ocasió Pobla, Vilafranca, Vilassar i L’Hospi.

Tot el contrari que la Guineueta de Luis Gallego amb 8 encaixats, els 7 de la FE Grama o els 6 de Castelldefels.

Gols marcats els últims 10 minuts de partit (8'0-90') // FONT. DATTITUDE
Gols marcats els últims 10 minuts de partit (8’0-90′) // FONT. DATTITUDE

PENALS ASSENYALATS

Una altra curiositat: penes màximes assenyalades a favor i en contra. L’Hospi de Cristian García suma ja 6 (5 gols, 4 de Canario-1 fallada, també de Canario); als riberencs els segueixen amb 3 Olot, Vilassar, Granollers i Sants. Només San Cristóbal i Pobla M. no s’han vist afavorits cap vegada.

Cas oposat: han rebut 4 penes màximes equips com Ascó, FE Grama i Granollers per 3 contra Castelldefels i Vilafranca; segueixen sense haver sofert ni un penal el Manresa de Ferran Costa i el Peralada d’Héctor Simón.

En quinze jornades de competició s’han assenyalat 30 xuts des del punt fatídic perquè només en 2 jornades (11a i 13a) no es va marcar cap.

Penaltis assenyalats a favor Temporada 2021-2022 (1-15a Jornada) // FONT: DATTITUDE