Videoconferència per a presidents de Tercera

Primera videoxarrada dels màxims dirigents dels 22 clubs de Tercera per a la temporada 2020-2021 i primera trobada aquest dilluns 17 en el qual es debatran molts dubtes pendents. Al final, la Federació serà present

@ManuelSeguraM
Tercera, Prieto (Santfe), Bardalet (Figueres) i Llobet (Peralada)
Prieto (Santfe), Bardalet (Figueres) i Llobet (Peralada) // FOTOS: Arxiu Clubs

Els 22 presidents de Tercera Divisió s’han citat aquest dilluns 17, a través de videoconferència, amb la finalitat d’analitzar l’actual realitat que envolta el món del futbol i, molt particularment, molts interrogants que continuen oberts per l’ambigüitat de la Federació Espanyola, no vaig agafar per part de la FCF, ja que el seu president, Joan Soteras, va resoldre dubtes en l’entrevista que Mundo Deportivo va publicar aquest divendres. “No hi hauran PCR”, “es tancaran els vestuaris” i la temporada s’iniciarà “el 4 d’octubre” –ara sembla que serà el 11- amb un calendari que “es realitzarà quan Madrid l’enviï”.

Ruth Guerrero, Manresa
Ruth Guerrero, presidenta CE Manresa // FOTO: FCF

De totes aquestes coses i moltes més s’intentarà parlar en aquest nou retrobament en el qual debutaran Antonio Morales (FE Grama), Francesc Martí (Valls), Delfí Geli? (Girona B), i Emilio Llamas (Montañesa). Cares noves a afegir a un grup sempre molt actiu i que segueix representat, a Madrid, per Alberto Prieto (Santfeliuenc)

Ocasió d’or per a l’intercanvi d’opinions entre uns directius desorientats com està la majoria de participants en el món del futbol després del camí irregular que marca l’RFEF. Segur que amb dos metges en el grup (Miquel Llobet (Peralada) i Narcís Bardalet (Figueres) es podrà parlar amb claredat sobretot l’assumpte del protocol COVID-19.

Morales, FE Grama
Morales, president FE Grama // FOTO: Futbolcatalunya

Els clubs, que acaben de percebre la quarta i última part del programa ‘Impulso 23’ per part de l’Espanyola i la part corresponent del programa europeu de ‘Valores’ –més de 60.000 euros- també aprofitaran per a buidar moltes incògnites sobre un futur complicat