Victòria de líder pel Lleida Esportiu

I en la primera posició… el Lleida Esportiu després de 14 jornades disputades. El seu triomf davant el Sabadell unit al KO del Vila-real B i At. Balears els situa al capdavant del grup alhora que el Peralada dóna el cop a Badalona

JORDI MESTRES @JordiMestres7 
Empat a la Terra Ferma/ FOTO: CE SABADELL

Catorze jornades ha necessitat el Lleida Esportiu de Gerard Albadalejo per col·locar-se al capdavant de la classificació de Segona B (Grup III). Amb 5 triomfs locals, 4 empats i 1 victòria visitant (21 gols anotats dels quals 15 són locals i 6 visitants), els blaus treuen renda al seu gran triomf en el derbi enfront del Sabadell i, a més, als KO de Vila-real B davant l’Ebro i al del At. Balears a Cornellà. Qui no va fallar va ser l’Hèrcules de Lluís Planagumà després de tres jornades fent-ho. (Veure MARCADOR)

Es va avançar Felipe Sanchón (23′) a Lleida, va igualar Juanto (40′), amb una canonada, va posar per davant als locals Pedro Martín (412′) i Juanto (70′) repetia davant el deliri local. L’habitual diana d’Aleix Coch (ja porta 5), als 77′, va donar emoció a un triomf que col·loca al Lleida en la primera posició.

Aquest triomf del Lleida es completava amb l’assolit pel Cornellà, el passat dissabte, i amb el del Peralada-Girona en la seva visita a Badalona. Els verds van golejar amb Jaume Pascual (40′) i Eloy Gila (87′) encara que l’avantatge va poder ser major si el mateix golejador sabadellenc no hagués trobat el travesser. Vuitè punt dels 15 jugats a casa seva pels de Xavi Calm.

Segon triomf del Peralada a domicili/ FOTO: FOOTTERS

D’altra banda, oportuníssim cop del Peralada en la seva visita a Badalona. Després d’empatar el València en el temps d’afegit i guanyar, per primera vegada en la Lliga el Castelló, els de Chicho han sumat tres punts d’or per seguir somiant. Aquest gol de Iago López (38′), a servei de Giorgi, els serveix als xampanyers per estar en el grup dels patidors. Curiós: el Peralada porta 10 punts dels 13 punts del seu Municipal.

Empat a res

El cap de setmana va oferir dos empats a zero. A Bunyol, At. Levante i Barcelona B no van saber passar del marcador inicial encara que es van donar ocasions pels dos costats. Atenció als blaugrana de García Pimienta amb un empat i dues derrotes en les seves últimes tres sortides. El filial blanc i blau, per la seva banda, va assegurar un valuós punt després dels tres KO que portava darrere. Els de Gallego no van poder superar la meta de Ginard encara que tampoc va poder l’Olot de Garrido fer el propi amb Edu Frías.