Víctor Valdés i la ‘maledicció’ dels porters

Sis porters en tres mesos. Aquesta és la dada que registra l’Horta de Víctor Valdés 2020-2021. És la ‘maledicció’ que acompanya aquesta nova temporada als del Feliu i Codina

No està tenint excessiva fortuna Víctor Valdés a a l'hora de triar porters per al Horta // FOTO: @marcsr_foto
No està tenint excessiva fortuna Víctor Valdés a a l’hora de triar porters per al Horta // FOTO: @marcsr_foto

@ManuelSeguraM

En l’estrena de temporada oficial per Víctor Valdés a l’Horta enfront del Banyoles va jugar Diego García i ho va fer bastant bé, però un problema burocràtic ha fet que l’ex Alcobendas i l’argentí Ezequiel Muth no segueixin en el Feliu i Codina. De fet, aquest diumenge s’estrena un nouvingut a l’equip del subgrup 5B de Tercera Divisió com Luisma Tovar (Olímpic Xàtiva) i amb Miguel Ángel de la Fuente (Horta juvenil) a la banqueta.

El curs Valdés es va iniciar amb l’adéu a l’uruguaià Yamandú perquè el de Shangrilá no podia compatibilitzar l’horari matinal dels hortencs. El polonès Marcel Julian Lizak ‘Lizak’ tampoc va passar la prova després de ser cedit per part del RCD Espanyol i van arribar els fitxatges des de Calpe i Alcobendas.

Ara, la realitat indica que aquest passat dissabte es va anunciar l’arribada de Luisma Tovar. Amb experiència a Tercera Divisió i Segona B, el futbolista andalús no ha tingut temps ni per a adaptar-se. Debut dominical a Peralada mentre comptarà amb Miguel Ángel de la Fuente, com a reserva, procedent del filial.

Aquesta llista comptarà en les properes hores amb la seva sisena incorporació. Es tracta d’Unai, procedent del futbol gallec, i ve per a reforçar aquest Horta del qual s’espera el màxim aquest exercici. Per cert, els de Valdés no han encaixat ni un sol gol en 180 minuts.

I DOS MÉS Al COMPTE

Com a curiositat també cal destacar l’adéu a dos exporters: el lleidatà Felip Ortiz i l’extècnic barceloní Jordi Castel qui va ser fonamental en la formació de l’exblaugrana durant la seva època de formació. El primer va deixar el càrrec com a segon entrenador i el tècnic especial també es va sumar a l’adéu.
És clar que la fortuna no acompanya als del Feliu.