Víctor Martínez-David Prats: l’Europa espera

Víctor Martínez-David Prats: l’Europa espera i aquest pròxim 20 de desembre es coneixerà el pròxim president. Els dos candidats concorren a les urnes amb la finalitat de tornar a conduir al gran club de Gràcia al cim

Víctor Martínez i David Prats es trobaran diumenge que ve 20 de desembre en les urnes del Nou Sardenya // FOTO: CE Europa
Víctor Martínez i David Prats es trobaran diumenge que ve 20 de desembre en les urnes del Nou Sardenya // FOTO: CE Europa

@ManuelSeguraM

Víctor Martínez (101) o David Prats (52), l’Europa espera la elecció aquest proper 20 de Desembre. Ara com ara, aquest passat dijous els candidats van presentar un total de 153 avals repartits entre (101, Víctor) i (52, David). Socis 54 i 266, respectivament els dos volen portar lluny a un club amb 113 anys d’història.

Encara que la dura realitat presenta a una entitat el primer equip de la qual encara juga a la Tercera Divisió, els somnis dels escapolats són en gran.

Víctor Martínez ha tingut 4 anys per a demostrar al costat del seu equip. Va arribar i va rebre l’herència de “l’enemic”, ha sabut recuperar el camí esportiu i intenta aixecar el vol econòmic. Per part seva, David Prats arriba amb moltes ganes, moltes idees i a parlar clar al soci a qui desitja com a element més integrador de l’entitat.

Si els sembla bé, entrin a Futbolcatalunya, i llegeixin amb atenció les seves propostes de treball, els seus programes i els seus protagonistes perquè es juguen quatre anys.

CARA A CARA VÍCTOR MARTINEZ – DAVID PRATS (Programes electorals) L’EUROPA ESPERA

Representació de l'equip de l'expresident gracienc a les portes de l'estadi amb les signatures que li avalen // FOTO: CE Europa

Representació de l’equip de l’expresident gracienc a les portes de l’estadi amb les signatures que li avalen // FOTO: CE Europa

Des de quin any és soci de l’Europa i quina és la seva professió?

DP– 2015. Tinc una empresa de restauració col·lectiva per a residències geriàtriques i faig dinars tant per al barri d’Horta com per a Pedralbes.

VM- 1979 encara que ja ho havia estat abans. Arquitecte Tècnic.

Per què es presenta a la presidència del club?

DP- Perquè sóc d’aquest club des de petit, perquè em fa il·lusió i perquè desitjo que l’Europa sigui una mica més del que és en l’actualitat. Tenim una història i estem molt per sota del que podríem ser.

DAVID PRATS: “S’HA EXAGERAT MOLT DE SOBRE LA RUÏNA ECONÒMICA DEL SR. DE BODE”

VM-Perquè porto l’Europa dins, és un sentiment, ja anava amb el meu pare i m’he perdut molt pocs partits a casa. De l’Europa no es viu, és una feina altruista.

Vostè se’n recorda de la ruïna econòmica que va deixar el Sr. De Bode?

DP- S’ha exagerat molt de sobre la ruïna econòmica del Sr. De Bode. Han venut uns números que no eren. La situació no era favorable, però el club ha millorat una mica, no ha fet un gran salt cap endavant.

VÍCTOR MARTÍNEZ: “ENS VAM TROBAR UN DEUTE SUPERIOR ALS 100.000 €”

VM– Hi havien certs deutes importants, una multa per impagaments d’IRPF del 2012-2014 i del cost per concessió de places de pàrquing de fa 11 anys. Sense parlar de la pèrdua de les instal·lacions de L’Àliga i, encara que hi hagi algú digui que va ser positiu, ens generava ingressos. Treballarem per a recuperar aquesta gestió.

Se’n recorda i sap els números que el Sr. Martínez es va trobar?

A David Prats també li va acompanyar el seu equip a l'hora de presentar els seus avalistes davant la Junta electoral // FOTO: CE Europa
A David Prats també li va acompanyar el seu equip a l’hora de presentar els seus avalistes davant la Junta electoral // FOTO: CE Europa

DP– Els últims exercicis d’en Víctor han estat positius amb unes quantitats mínimes. No ha fet un gran canvi sinó que ha reduït una mica el deute; l’Europa no té cap patrimoni.

V.M.- Ens vam trobar un deute de 65.000 euros, faltava pagar proveïdors, treballadors/es del club, 44.000 euros per la multa d’IRPF i avui tot ha desaparegut.

Actualment, quina és la situació econòmica de l’Europa?

DP- Té els seus fons propis en negatiu, han millorat la tresoreria, el seu passiu a curt termini ha augmentat i que els seus números són per a un club que s’està mantenint i sense projecció. Jo no vull això.

VM– La situació econòmica està sanejada, no es deu a ningú. La tresoreria sempre va justa, necessitem cobrar el dia 1 per a cobrar el 2.

VM: “NO CREIEM EN LA FIGURA DEL DIRECTOR ESPORTIU”

Quines són les seves principals apostes, a nivell equip humà, de la seva candidatura per als propers quatre anys?

DP- Com a director esportiu està Javi Sánchez Camacho, a nivell social Albert Benet i Robert Baquero (autor de l’himne) i a nivell professional un economista, una mare Llicenciada en INEFC, un periodista coneixedor del futbol, un enginyer, un expert en màrqueting i altres persones que col·laboren en la Fundació i en el tema legal. En relacions institucionals ens acompanyarà Alex Delmàs.

VM– No creiem en la figura del director esportiu, preferim seccionar el futbol base, l’escola, el primer equip i els quatre equips principals. El resultat es contrastat: tots els equips estan en les màximes categories i aquesta és la millor opció.

Els grans objectius de la candidatura?

DP: “COM A DIRECTOR ESPORTIU ESTÀ JAVI SÁNCHEZ CAMACHO”

https://twitter.com/davidprats2021/status/1337373218915704837?s=20

DP– Professionalitzar el club, tenir una planificació, no a les improvisacions sense seguir la mateixa línia a nivell esportiu des de l’escola fins al primer equip. En l’àmbit femení s’ha reforçat la categoria amb dos nous equips.

DP: “CAL PROFESSIONALITZAR EL CLUB”

VM– Continuar amb aquesta política de pas a pas, recuperant la capacitat d’inversió del club amb tranquil·litat, potenciar l’àrea esportiva, com s’ha fet fins ara. El primer equip va caure amb el cap molt alt en el play off passat i el femení es va potenciar la base pujant a nenes del filial i hem creat dos nous equips femenins.

Com s’aconsegueixen més ingressos per a l’entitat?

VM: “CAL CONTINUAR AMB LA NOSTRA POLÍTICA DE ‘SENY'”

DP– Amb una bona esponsorització (no hem tingut en 4 anys) i treballant molt. El tema ingressos per socis és baix i cal visitar camps i gestionar. Si gestionem L’Àliga, cal generar bé el camp, buscar escoles i generar. Si t’has de llogar el camp a tu mateix, no val la pena. A més farem tornejos nacionals i internacionals.

VM- Trucant a moltes portes, hem aconseguit patrocinadors, tenim molt en compte la fitxa de formació de jugadors. Per exemple: amb la fitxa de Javi Navarro, que tant se’ns va criticar pel traspàs –des de Ramallets no es cobrava per un traspàs- i hem recollit importants quantitats per drets de formació.

Tot això per a arribar a on?

DP- No hi ha límit. El fundador de NIKE va començar venent a particulars caixes de sabatilles. Si treballes, aconsegueixes èxits, cal picar pedra.

VM– Anar pas a pas. Primer: pujar a Segona B, afermar-se i després el més alt possible. Un històric com l’Europa ha d’anar el més alt possible.

VM: “SÓN UNA PART IMPORTANT DEL CLUBLES PENYES”

Com pensa implicar el soci en el seu projecte?

DP– Cuidant-lo i que se senti important. Fins ara, el soci pagava quota i venia a veure un partit, no es creaven sentiments i això es veu en el futbol base. Moltes persones no venen al camp, el camp està gairebé buit i cal cuidar-los, oferint descomptes, una botiga o activitats.

DP: “LES PENYES? CAL CUIDAR-LES PERQUÉ ESTIGUIN IMPLICADES”

VM– Jo estic molt content del suport del soci. Hi ha hagut increment del soci en el camp, fins i tot en el femení, però la pandèmia ens ha obligat a fer un pas enrere. Es parla que tenim un cens de 314 socis i no és veritat; tenim prop de 500, però, si descomptem menors i no-antiguitat ens quedem amb 315 i, a més, els abonats (145). La massa social no són 314. El cens és un assumpte de la Llei de Protecció de Dades: als dos candidats ens ho van donar, però ningú té dret a conèixer dades personals de les persones (DNI, telèfons….), és de llei.

Quina és la seva opinió sobre les Penyes en l’actualitat?

DP– L’única que funciona són els ‘Eskapulats’, després la del ‘Cava’ i cal cuidar-los perquè estiguin implicats en l’àrea social. Són gent jove i cal fomentar la seva participació. Cal muntar algun ‘quiosquet’ i que els pugui ajudar amb alguna part de les entrades de juvenils; per exemple, quan es jugui contra Barça o Espanyol. Cal ajudar a les Penyes o, per exemple, a la Colla dels Ben Plantats o l’àlbum d’història de Ramon Vergés.

Javier Sánchez Camacho 'Javito', un mite del futbolcat és l'aposta de David Prats per a la direcció esportiva // FOTO: D.P.
Javier Sánchez Camacho ‘Javito’, un mite del futbolcat és l’aposta de David Prats per a la direcció esportiva // FOTO: D.P.

VM: “INTENTARIA QUE EL PÚBLIC POGUÉS TORNAR Al CAMP”

VM– Són una part important del club. La més nombrosa és la dels ‘Eskapulats’, són els més joves, però no s’ha desestimar a la ‘Torcida Escapulada’, ‘El Caliu gracienc’, la Pep Rovira ‘l’Agrupació Europeista’… totes són molt europeistes.

Estem en un procés net i transparent a nivell electoral?

DP- Seria molt millor que hi hagués normalitat. Actualment no es pot accedir al soci encara que se li va dir al president de fer-lo en altres dates, prorrogar el seu mandat, però no va voler. Va dir el 20 de desembre sense consulta.

VM- Ara es veurà. Ara com ara som dos candidats. Hi ha un tercer que no s’ha presentat després d’haver-hi soroll a les xarxes. Ara presentarem els nostres programes i ja veurem si el dia 20 o/i 21 qui surt. Mana el Procicat.

DP: “VULL UN EUROPA, UN CLUB PARTICIPATIU”

Amb la situació actual d’incertesa econòmica i sanitària, a què pot aspirar l’Europa els dos propers anys?

DP- Tu ho has dit: incertesa. No ho sé. Només puc oferir feina, les coses ben fetes i que el club segueixi endavant.

VM- A tot i en això estem. Tenim un bon primer equip, anem primers i imbatuts i moltes possibilitats. Tot depèn després de la pilota.

Què opina de la paralització de les competicions esportives territorials fins a Gener segons ha decidit la FCf?

DP– És difícil. No hi ha públic i són més interessos econòmics que una altra cosa.

VM– És tot una incertesa. Si estan jugant a Tercera també es podria jugar en Regional, no? 
En conseqüència…. però no sóc la persona que ha de decidir.

Quina ha de ser la relació Europa – Ajuntament de Barcelona?

VM: “LA RELACIÓ AMB L’AJUNTAMENT ÉS MOLT CORRECTA”

DP- Boníssima, amb moltes visites i tracte molt cordial. Està bé que ens ajudi, però nosaltres també hem de fer que el manteniment del camp sigui nostre. És clar que hi ha altres Ajuntaments que ajuden més i fins, fins i tot nosaltres paguem IBI.

VM- Molt correcta. Tractem amb el Districte de Gràcia amb una consellera que està molt amb nosaltres.

Víctor Martínez vol repetir experiència en la presidència quatre anys més // FOTO: D.P.
Víctor Martínez vol repetir experiència en la presidència quatre anys més // FOTO: D.P.

Si surt president, les tres mesures imminents quines seran?

DP– Avaluar la situació de cada treballador per a saber els plans a fer, veure com està el club, veure els números i presidir una Assemblea.

VM– Canviaria l’herba del Nou Sardenya, que s’afanyessin en el canvi d’il·luminació i que el públic pogués tornar al camp.

DP: “ÉS CLAR QUE HI HA ALTRES AJUNTAMENTS QUE AJUDEN MÉS”

Vostè no regalarà ‘tatoos’ o pizzes?

DP– No, ho trobo ridícul.

VM– No, no regalarem això, sinó que oferirem el màxim espectacle en el camp.

Última: vostè dóna la paraula al soci de l’Europa que, si no compleix la seva paraula, tenen dret a què?

DP En conclusió: una de les coses que incloc en el programa és que no sols està l’Assemblea sinó que vull un club participatiu.

VM– En resum: estem convençuts del que diem perquè per això ho diem, si no perdríem la seva confiança i això no ho desitgem.

www.jav-videos.me jovenes amateur mexico. enjoyable and bootylicious dark babe endures hot sex. porn videos a teenage homework.xxx videos