Víctor Campuzano fa més líder a l’Espanyol en el Feliu i Codina

Desè gol de Victor Campuzano en la Lliga i diana clau perquè el RCD Espanyol tregui més avantatge al capdavant de la Divisió d’Honor Juvenil. El seu triomf en l’invicte Feliu i Codina manté intractable als blanc-i-blaus

Damm-Espanyol, duel clau a la DHJuvenil /FOTO: CFDAMM
Damm-Espanyol, duel clau a la DHJuvenil /FOTO: CFDAMM

Víctor Campuzano va decidir el duel clau d’aquest cap de setmana en el Feliu i Codina. Sensacional el davanter i desena diana en el seu haver personal que allunya al seu equip set punts dels cervesers i manté els 16 sobre el FC Barcelona. Va treure profit el Mallorca del KO de la Damm i es col·loca en la segona posició de la classificació amb un punt més que els de Cristóbal Parralo.

DOS PUNTS DE VISTA

Sensacional entrada en Horta per veure el xoc de juvenils entre dos grans equips. El ple és una imatge que sempre reconforta a una afició que sap que hi haurà bon futbol entre dos blocs que, mancant vuit jornades per al final de la Lliga, hi havia molt en joc. La resposta va ser total pels dos equips i ara el camí pel RCD Espanyol serà molt més plàcid. És més, solament la sortida a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (20 de març) pot ser el dia més complicat que els pugui quedar per davant. Això és futur.

En el present queda aquest duel en el Feliu, vist des de diferents angles. A la pàgina web de la Damm, i amb la signatura de David M. Guarné (Departament de premsa) es pot llegir que “els de Parralo es van mostrar superiors” davant “un Espanyol que ha tingut suficient amb una ocasió clara de gol” per guanyar el partit.

Gran ambient al Feliu i Codina/ FOTO: CFDAMM
Gran ambient al Feliu i Codina/ FOTO: CFDAMM

Guarné destaca “la recuperació de pilota i un gran sentit de l’anticipació” per part dels cervesers ”i les precises intervencions del porter perico “Edu Frias” encara que també admet “la mala punteria” dels locals i “la mala fortuna”.

A la web del RCD Espanyol titulen amb “Recompensa al treball” i subtitulen amb un concís text. “El Juvenil A assalta a la Damm a domicili i es porta una nova victòria molt treballada”.

En el text de la crònica blanc-i-blau es destaca “l’esforç defensiu de tot l’equip” encara que li dediquen paraules especials a l’encert de “Edu sota els pals”. El punt final és per al golejador, Victor Campuzano. “va col·locar un xut imparable que donava una nova victòria al seu equip”