Velillas es posa el ‘vestit’ de Messi

Val la pena que no es perdin el segon gol que Fernando Velillas (Cerdanyola Vallès) anota enfront de l’Europa al Nou Sardenya. No és exagerat dir que es va posar el ‘vestit’ de Messi, ja ho veuran. Sisena jornada a Tercera amb l’invicte líder de Nou Barris

Gran triomf del Cerdanyola Vallés contra l'Europa // FOTO: cfc.cat
Gran triomf del Cerdanyola Vallés contra l’Europa // FOTO: cfc.cat

Va ser l’últim partit de la sisena jornada, però un dels què més coses es van poder extreure. Durant i després del matx Europa-Cerdanyola Vallès es va parlar i es parlarà, especialment, de l’actuació de la col·legiada Anna Zardaín López encara quecal quedar-se més amb el segon gol del visitant Fernando Velillas que mereix titulars d’honor. No s’ho perdin perquè, si ho fa Messi o Cristiano, hi hauria videos especials.

Partit calent com el que més, amb expulsions (Marc Esteban, Cano i el tècnic Dólera), polèmica i dos punts de Velillas (minuts 90 i 93) que van arrodonir el triomf dels nois de Toni Carrillo davant un Europa que cau per segona vegada seguida en aquesta Lliga. Segur que al llarg de la setmana es jugarà un ‘tercer temps’ interessant fora del terreny de joc.

Mentrestant, el líder de Manolo González va viatjar a Vilafranca i va acabar amb la seva extraordinària ratxa de 15/15. Això sí, un punt és un punt i el meta Tato Burgada l’hi va guanyar un mà a mà vital a Valerio. I si la Montañesa mereix un gran aplaudiment, també cal ampliar l’elogi a Rubí i Santfeliuenc; els de Martí Cifuentes van deixar volar a Ernest Forgas i els seus dos gols van acabar amb un Masnou que sempre planta cara. A la mateixa hora queia la golejada de la jornada a Sant Carles de la Ràpita per part dels d’Andrés González (0-4); Josele, sempre Josele, ajuda com ningú al triomf del seu equip.

I atenció al conjunt més realitzador (14) de la categoria, el Cornellà de Jordi Roger. El 3-1 davant el brillant Ascó de Rubio els va obligar a treure les seves millors armes ja que l’etern Virgili va establir un 1-1 (13’) inquietant. La reacció dels Baruc i companyia va arribar a la segona meitat amb una altra diana d’Oscar Muñoz i la rematada de Matamala. Els verds es queden a només un punt del líder.

En una jornada on s’han donat 3 triomfs locals, 1 empat sense gols i 6 victòries a domicili, sembla clar que els equips es mostren més confiats en les seves forces lluny de la seva parròquia; cap dels 6 últims classificats van aconseguir vèncer, per la qual cosa els seus tècnics comencen a ser qüestionats. Una excepció: Alberto Fernández (Santboià) ha estat ratificat pel seu president, Ramon Andreu. La UE Figueres de Teixi i Cristino va aprofitar la crisi del rival. També ho va fer lluny de casa la Pobla de Mafumet a Gavà amb gol decisiu d’Emaná i el Manlleu a Castelldefels amb Fran Erencia com a protagonista.

Qui no van perdonar a casa, a banda del ja esmentat Cornellà, van ser Palamós (Revert-Pugui) davant el cuer Gramenet, a qui li va durar el somni de l’empat 66 minuts, i el Terrassa contra el Vilassar Mar. Maldonado i Pedro Garcia van materialitzar un 2-0 que seria 2-1 final per obra d’Edu Camps en el minut 87.