Uri Vila fa líder al Granollers

Als seus 35 anys és el referent del Granollers i de la seva mà el conjunt vallesà desitja retornar a la Tercera Divisió. Aquest diumenge passat va decidir el triomf del seu equip i li va col·locar líder en el primer grup de la Primera Catalana

El conjunt de Raúl Matito ja és lider / FOTO: WEB GRANOLLERS
El conjunt de Raúl Matito ja és lider / FOTO: WEB GRANOLLERS

Oriol Vila és la gran ‘debilitat’ del seleccionador català, Gerard López. Íntims amics de la infància, sempre que pot destaca el paper d’aquest futbolista, la classe del qual i qualitat ha quedat demostrada al llarg de molts anys. És més, en l’actualitat, l’aportació del migcampista vallesà està resultant fonamental en el conjunt de Raúl Matito.

Aquest passat diumenge va decidir els tres punts per als locals en el xoc que els va enfrontar al Mollet en el Camp Municipal. Corria el minut 89 quan Oriol va llançar una falta, el segell de la qual és personal i intransferible, i es va colar en la porteria de Pol.

Triomf importantíssim pel Granollers que agafa la primera plaça del grup amb un punt per davant del Júpiter qui va caure a Lloret i va perdre la seva imbatibilitat. Els gris-grana tenen la gran oportunitat per tornar a donar la volta a la situació ja que aquest diumenge esperaran en La Verneda als vallesans. Igualats en el capítol de gols favorables (15) només un gol els separa ja que els de Juanjo García han encaixat 6 en els 7 partits disputats (pendent la 4ª jornada contra l‘Avià) mentre que els de Matito acumulen 7 en vuit xocs.