Unificació Bellvitge i Vista Alegre tenen avantatge

A falta de 7 jornades per al final de la Lliga, Unificació Bellvitge i Vista Alegre tenen avantatge per adjudicar-se la 1ª i 2ª plaça, respectivament, al Grup 3 de la #2cat3. Però Suburense i Marianao Poblet  encara no han dit la darrera paraula

El Grup III de la Segona Catalana està molt competit / FOTO: SUBURENSE
El Grup III de la Segona Catalana està molt competit / FOTO: SUBURENSE

Amb 21 punts per acabar la temporada al Grup III de la Segona Catalana, l’emoció es pot palpar tant per a dalt com per a baix. Increïble. Sis equips lluitaran per la zona alta mentre que nou! (9) ho fan per la zona baixa. Qualsevol partit mereix tota la consideració, ja que aquests tres punts poden decidir moltíssimes coses.

A la zona alta mana la Unificació Bellvitge. Suma set jornades consecutives sense saber que és perdre (ho va fer davant el Gornal el passat 8 de febrer), però els de José Moreno han posat la directa, treuen 1 punt al Vista Alegre (2 derrotes en els últims 5 partits), 3 al Suburense  (7 dels últims 15 punts disputats) i 6 al Marianao Poblet (només han deixat escapar 5 dels últims 15 punts).

Els de L’Hospitalet, màxims realitzadors del grup amb 59 gols, tenen un repte magnífic amb quatre partits encara a casa i tres sortides. Atenció als enfrontaments davant dels de Sant Boi el proper 3 de maig i, especialment, al duel amb els de Castelldefels al Municipal de Can Vinader amb tres jornades més encara per davant. Aquí pot estar bona part del liderat en joc. Els jugadors de Rubén Pérez tenen pendents tres partits a casa per quatre sortides i compten amb set proves de foc, doncs tots els seus rivals, tret de la Penya Màlaga, ja ho tenen gairebé tot decidit.

En el cas del Suburense, després de dues derrotes consecutives, han tornat al camí del triomf i tornen a somiar amb aquesta segona plaça que tenen a tocar així com la primera a tres punts. Mínima renda per seguir lluitant fins al final.

Per a baix, la lluita és senzillament fabulosa. Des del novè (Sant Cugat) al dissetè hi ha només 4 punts, només 4. Sant Cugat, Moja, Prat B, Espluguenc, Junior, Martorell, Sant Joan Despí, Olivella i Sant Andreu de la Barca no descarten encara sortir de les quatre places de descens a Tercera Catalana i fins i tot evitar la promoció i seguir a Segona.