Una paisana de Messi xiularà a Tercera

Ainara Acevedo Dudley dirigirà partits a Tercera Divisió aquesta temporada 2018-2019. Nascuda a Rosario (Argentina), va arribar al CAR fa 14 anys i des del Comitè Tècnic Català d’àrbitres a la internacionalitat

Ainara serà la segona col·legiada catalana que xiula a #3div5/ FOTO: FCF

Ainara, titular de la Liga Iberdrola, va compaginar futbol (Sant Gabriel) amb Magisteri i als 19 anys es va decidir per l’arbitratge.

Set anys després de començar en el CAR ja pot anunciar que aquest proper curs dirigirà partits de Tercera Divisió com a àrbitre principal alhora que mantindrà el seu lloc en la Lliga Iberdrola i, per descomptat, exhibint la seva acreditació FIFA per tot el món.

A falta de confirmació oficial, Ainara Acevedo Dudley és convertirà en la segona col·legiada catalana que xiula a #3div5 després d‘Anna Zardain López. Al costat de la paisana de Messi passen també categoria Xavier Ariño Jiménez, Marcos Fernández Quintero i Bernat Mas López.

A Primera Catalana

D’altra banda, un total de 25 col·legiats estaran aquesta propera campanya en Primera Catalana després de les diferents puntuacions obtingudes dies enrere. Són els casos de Alins Rodríguez, Espallargas Casellas, Oltra Sáez, Núñez Ruiz, Pujol Prat, Mestrich Palau, Manrique Tomás, Cols Rafols, Cobos Pujol, Arenas Mora, García Colomer, Moreno Caparrós, Ligiero García, Gómez López, Subirà Nieto  García Muñoz, Zucar Gonzalez, López Madern, Serradelarca Sierra, Doudou Doudou, Sánchez Miguel, Molina Martínez, Manesa Morant, Bas Muñoz i David Navarro.

Espallargas Casellas arriba a 1a Catalana/ FOTO: EDUARDO BERZOSA