Una muralla grana lluny de Tarragona

El Nàstic només ha rebut un gol en els últims set partits fora de casa. L’equip de Dani Vidal és el menys golejat dels 40 que formen la Primera Federació

Alberto Varo està sent el millor porter de la Primera Federació // FOTO: Nàstic

@JordiMestres_

Tarragona, ciutat romana, té un casc antic realment espectacular. Runes, amfiteatre i muralla el formen, però aquesta temporada també un espectacular mur de color grana. I és que la porteria del Nàstic de Tarragona és pràcticament impenetrable pels rivals. A les últimes deu hores i mitja de joc com a visitant, els grana només han rebut un sol gol. Alberto Varo, amb aturades com la de l’últim minut a Ponferrada, però també la defensa i la resta de l’equip són un bloc molt sòlid.

Ponferradina (0-1), Cornellà (0-0), Arenteiro (0-1), Sestao River (1-1), Real Sociedad B (0-2), Celta Fortuna (0-1) i SD Logroñés (0-2). Aquests són els últims set desplaçaments del Nàstic. Un gol rebut només i 17 punts de 21 possibles de visitant que sostenen l’equip grana a la zona noble del grup 1 de Primera Federació.

PUNXADES A TARRAGONA

El gran rendiment recent com a visitant contrasta amb la pèrdua de solidesa al Nou Estadi. El Nàstic ha passat de ser el millor local de la categoria al tercer lloc després de perdre contra Unionistas de Salamanca i Arenteiro i d’empatar en el duel directe amb el Deportivo de la Coruña. És un punt dels últims nou possibles com a local.

Dani Vidal i Iván Moreno, un tàndem d'èxit al Nàstic de Tarragona // FOTO: Nàstic
Dani Vidal i Iván Moreno, un tàndem d’èxit al Nàstic de Tarragona // FOTO: Nàstic

Es compensa fora de casa i plantilla i cos tècnic estan realment entusiasmats. “Ens hem deixat punts a casa i fora estem treient pràcticament el 100% dels punts. En aquest punt de temporada tan de bo lluitem el liderat fins el final”, deia Dani Vidal. “Aquest Nàstic lluitarà fins el final, no sé que passarà, però lluitarà fins el final”, afegia el golejador Marc Fernández. Varo, heroi a Ponferrada, declarava que estava “molt content” pels tres punts i la forma d’aconseguir-los.