Una ‘grada jove’ apareix a la Segona Catalana

Un grup de 20 persones han creat la Grada Jove al CF Vila-seca. Amb pancarta, samarretes, bombos, megàfon, el CF Vila-seca veu com un grup de joves s’ha mobilitzat per donar suport a un equip que ha començat de manera brillant la temporada a Segona Catalana grup VI

Fenomenal grada jove d’animació a Segona Catalana // FOTO: EL TRAVESSER
Fenomenal grada jove d’animació a Segona Catalana // FOTO: EL TRAVESSER

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

Davant de la UD Jesús i Maria (aquesta setmana) han fet l’estrena oficial com a grada jove. Recolzat per la plantilla, va començar sent idea de Javier Valerio (germà d’Óscar Valerio) i Juanma, i d’un petit grup d’amics, s’ha escampat i el grup el formen oficialment 20 persones, però cada cop està agafant més ressò i davant del Jesús i Maria van ser molts més. De fet, segons fonts consultades del Vila-seca, jugadors del futbol base s’han interessat i vindran a animar als partits.
Una pancarta de 5 metres amb un escut amb un llaurer al mig és l’emblema d’aquest grup que compta amb samarretes grogues amb les lletres “Grada Joven” i el que serà el seu escut. L’equip és líder de la categoria signant un gran inici de lliga i això ha originat que hi hagui il·lusió al camp i la creació de la grada jove demostra la sintonia entre la grada, club i afició.

Es va aprofitar a la presentació del futbol base per estrenar-se com a grada jove. Un dia que davant tenien un rival d’entitat: el UD Jesús i Maria. Unes 50-60 persones es van ajuntar i van animar i veure com l’equip guanyava per 3-0. No es descarta la presència de membres de la grada jove als partits de fora, traslladant-se amb l’autocar dels jugadors.

Pocs equips tenen una grada jove d’animació a Segona Catalana i aquests factors ajuden, tant quant a massa social, com a la plantilla que veu com encara té més motius per guanyar cada diumenge. La grada jove del CF Vila-seca és una realitat que ha arrencat amb força.