Una altra ronda per a Reus i Lleida Esportiu

La tercera eliminatòria de la Copa del Rei tindrà dos representants catalans. Noranta minuts separen a roig-i-negres i blaus d’enfrontar-se a un ‘Primera europeu’

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Reus va aconseguir una gran victòria a Aranda del Duero // FOTO: cfreusdeportiu.com
El Reus va aconseguir una gran victòria a Aranda del Duero // FOTO: cfreusdeportiu.com

Ni els més optimistes podrien haver imaginat el balanç del #futbolcat fins al moment a la Copa del Rei. Reus i Lleida Esportiu ho tenen tot a favor per a fer historia – i també calaix – a la competició del KO. Només han de guanyar un partit més i així serà. Els blaus van imposar-se amb solvència al Guijuelo en un Camp d’Esports que cada vegada presenta millor aspecte (2-0). Per part reusenca, una golejada a Aranda del Duero va servir per a certificar un passi brillant (2-4). Tots dos, de ben segur, esperaran quedar exempts al sorteig del proper 18 de Setembre.

Seria el més còmode, però amb les prestacions fins ara a la Copa del Rei no cal témer res. Més aviat el contrari. El Reus, que jugava fora de casa contra la sempre complicada Arandina, ho va demostrar. A Sòria ja ho van passar malament l’Europa o l’Olot, però els roig-i-negres van anar per feina. Van remuntar el gol inicial amb dianes de Vaz, Folch, Haro i Fernando. Tot plegat per a guanyar amb una golejada (2-4) que deixa l’equip a les portes de fer història.

El Lleida Esportiu, no va ser menys. En un Camp d’Esports ostensiblement millor pel que fa al terreny de joc – no era gaire difícil – els d’Idiakez van cumplir. Com fa 7 dies contra l’Hércules, els blaus van saber ser pragmàtics i, en definitiva, millors que el rival. Marc Martínez i Colinas, a la segona part, van donar la victoria als de la Terra Ferma.

L’HOSPI TIRA D’ÈPICA A LA COPA RFEF

En una altra Copa – la de la Federació, en aquest cas – aquesta setmana s’ha jugat l’anada de les semifinals autonòmiques. Martí Cifuentes ha aconseguit la primera victòria com a entrenador de L’Hospi i, a més, amb una remuntada. Dos gols al 88 i al 90 que servien per a donar avantatge als riberencs (2-1). La tornada a Montigalà, però, no serà fàcil. Manolo González i els seus prometen guerra.

Més oberta encara està l’altra eliminatòria de filials. Pobla de Mafumet i Espanyol B van igualar a un a Tarragona i tot s’haurà de decidir a la tornada. Varo, en aquest cas, no va fer miracles. Va anar convocat amb el primer equip que, per cert, va superar el Girona als penals a la Copa del Rei. El proper cap de setmana a Sabadell, proper recital de l’Àguila (o no).

COPA